Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi okozza azt, hogy sokan...

Mi okozza azt, hogy sokan szeretnek itt megvádolni egy-egy kérdezőt, hogy ő írta ki az XY kérdést?

Figyelt kérdés

No pont az ihletett meg, hogy van egy téma. Sok kérdést írnak ki miatta. Sokszor hasonló hangvétellel. Olvasom rájuk a reakciókat. És egyszer csak kedvet kapok, pont ezek miatt, hogy kiteszek egy, a témába vágó kérdést. És erre vannak, akik belémállnak, mert "nem feltételezik, hanem biztosan TUDJÁK", hogy én kérdeztem ezt vagy azt korábban.

De nem csak én jártam így. Naponta látok ilyeneket, hogy:

"nem unod, hogy minden héten megkérdezed?"

"unalmasak már az ilyen kérdéseid"

STB STB STB

Kérdés annyi, hogyha nem látható a kérdező nickje, akkor gyakorlatilag ezek csak és kizárólag FELTÉTELEZÉSEK. Semmi sem bizonyítja, hogy adott esetben ez meg az meg amaz kérdés egy felhasználóé.

Miért van az, hogy egyesek mégis megkérdőjelezhetetlenül, ellentmondást nem tűrően biztosak benne?

2023. nov. 30. 09:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Aki ezt a kategóriát napi szinten olvassa, ismeri milyen típuskérdések vannak (így nem is kell felsorolni tételesen, nehogy valaki jelentse és töröljék).

Ezért van az, hogy ha véletlenül valaki egy típuskérdéshez hasonlót feltesz, nekiugranak, és ő nem érti mi a baj.

2023. nov. 30. 10:52
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Van, amikor az íráskép ugyanaz, van, amikor a tartalom.. Többen vannak itt, akik hónapok, évek óta ugyanazt írkálják ki naponta többször, lehetetlen nem felismerni őket.. Trollok mind, nyilván, de rohadt unalmasak és az meg külön felháborító, hogy mindig akad valami jóhiszemű hülye aki ezeknek segíteni akar.
2023. nov. 30. 11:02
 13/26 anonim ***** válasza:
38%
Sok az ide járó paranoid értelmi fogyatékos. Ennyi!
2023. nov. 30. 12:48
 14/26 anonim ***** válasza:
86%
Mert vannak, akik tényleg ezzel spammelik az oldalt.
2023. nov. 30. 12:48
 15/26 A kérdező kommentje:

Üdv Mindenki! Valaki kérdezte, hogy "mivel kötöttek belém".

Egy időjárással kapcsolatos kérdés kapcsán lettem hírbehozva. Holott én ekkor tettem ki először ilyet. Jó, való igaz, hogy sok ilyen elolvasása után írtam ki, tehát inspiráció volt benne mások részéről.

Kiélezett ellentétet érzek sok emberben azon, hogy egyesek a hideget szeretik, a másikak a meleget. Van, akinek bejön a gedva idő, míg más el sem tudja képzelni, hogy lehetett örülni pl az idei szeptemberi, októberi enyhe időnek. stb. Én meg valami olyasmit kérdeztem, hogy minek kell észérvekkel leérvelni az időjárást (akár így akár úgy), amikor az úgysem az emberek véleménye alapján fog működni, hisz természetes jelenségekről van szó. Aztán itt volt olyan, aki összekevert valakivel.

2023. nov. 30. 14:18
 16/26 anonim ***** válasza:
86%
... és vannak azok az okosak is, akik nem rejtik el a felhasználónevüket, és így teszik ki ugyanazt a kérdést :)
2023. nov. 30. 14:19
 17/26 A kérdező kommentje:
Az mondjuk vicces lehet, hogy látható nicknévvel kérdezgeti valaki unos untalan ugyanazt :D
2023. nov. 30. 14:29
 18/26 anonim ***** válasza:
86%

Akkor te nem troll vagy, csak rögeszmés aki képtelen elengedni sérelmeket. Véletlenül nem a tiéd a "Időjárás miatt mi értelme van győzködni egymást?" (12486636) kérdés, ahol ugyanúgy ezen pörögsz? Most meg azon, hogy az időjárásos kérdésbe is belekötöttek. Az időjárásos kérdésben szintén azon, hogy miért kommentelnek szubjektív témát és kötnek bele érzelmi dolgokba. Ez így már a sokadik egymás után.

Ezeket így át lehet látni még névtelenül is, ha valaki rá van egy témára állva. Akinek a szófordulatai, témája, helyesírása is jellegzetes, ott még egyértelműbb.

2023. nov. 30. 14:49
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
És akkor még az, hogy ha válaszolok valahova, jönnek a témába nem vágó szexuális töltetű privátok.
2023. nov. 30. 14:50
 20/26 A kérdező kommentje:

"És akkor még az, hogy ha válaszolok valahova, jönnek a témába nem vágó szexuális töltetű privátok."

Így én is jártam már és csak néztem ki a fejemből :)

2023. nov. 30. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!