Hogy-hogy sokan terveznek 70-80 év hosszú élettel?
Most 20-40 évesek.
Meglep engem.
Egyrészt a világ se arra tart, hogy még akkor is fennálljon a jelenlegi civilizáció.
Másrészt egyre többünknek rossz a genetikája, én pl a felmenőim akkori egészségi állapota és a saját jelenlegim alapján az 55-öt se akarom megérni.
"Egyrészt a világ se arra tart, hogy még akkor is fennálljon a jelenlegi civilizáció."
Mert nem tudják.
"Egyrészt a világ se arra tart, hogy még akkor is fennálljon a jelenlegi civilizáció."
Miért merre tart? Eleve miből mondod meg hova tart és mi lesz?
"Másrészt egyre többünknek rossz a genetikája"
Ez szintén nem igaz állítás.
Ne a saját állapotodból és a gondolkodásmódodból indulj ki.
Vannak egészséges,optimista emberek is.
Eleve már az determinált, hogy ennek a relatív békés világnak vége legyen. Emellett itt a bevándorlás és a környezetvédelmi problémák.
Egy pár évtizede a komoly betegeknek is lehet gyerekük. Gondolom bőven nem én vagyok az egyetlen, akinek a nagyszülei se nőttek volna fel régebben és a krónikus betegségeik nem piszlicsárék.
"Egy pár évtizede a komoly betegeknek is lehet gyerekük"
Sok egészségesen született gyerekből meg egy lelki roncs lesz. Gondolkodtam már ezen én is, hogy meddig lesz még fenntartható ez a civilizáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!