Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy-hogy sokan terveznek...

Hogy-hogy sokan terveznek 70-80 év hosszú élettel?

Figyelt kérdés

Most 20-40 évesek.

Meglep engem.

Egyrészt a világ se arra tart, hogy még akkor is fennálljon a jelenlegi civilizáció.

Másrészt egyre többünknek rossz a genetikája, én pl a felmenőim akkori egészségi állapota és a saját jelenlegim alapján az 55-öt se akarom megérni.

2023. szept. 28. 16:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Megy a lepontozást de arra valamiért senki nem adott választ, hogy mit is jelent a "nem arra megy a világ" meg a "egyre rosszabb a genetika" :D

Nyilván mit vár az ember egy ilyen oldalon ahol alapvetően a selejt gyűlik össze.

2023. szept. 29. 09:04
 22/24 A kérdező kommentje:
Arra nem gondoltál, hogy azért tiltják a regisztrációidat, mert ez a stílusod?
2023. szept. 29. 09:09
 23/24 A kérdező kommentje:

Amúgy megismétlem.

1.

Már a 20. századtól kezdődően szülhetett vagy "csinálhatott" gyereket genetikailag magas koleszterinszintű, súlyos asztmás, autoimmun beteg, infarktuson átesett, reflux-os stb.

A gyerek örökli a hajlamot és sok esetben szinte biztosan elő is jön a probléma.

Esetemben nemhogy nekem, hanem egyik szülőmnek se kellett volna megszületnie. Nem akarok gyereket, de ha lenne, a saját nyavalyáimat nem bírom felsorolni, nemhogy a felmenőkét.

És akkor még csak a krónikus betegségekre való hajlamról beszéltem, arról nem, hogy a gyerekkoron se csak az életképes egyedek mennek keresztül (pl fertőzések, vagy alapból gyenge szervezetű ember).

A 19. században még sokkal nagyobb eséllyel szaporodott csak az egészséges ember. És csak az életképes nőhetett fel.

Most NEM arról írok, hogy ez jó-e így, hanem arról, hogy ettől vagyunk brutál sokan tartós betegek. (Én személyesen nem is nagyon ismerek jó egészségi állapotút.)

2.

Szerinted meddig marad fenn ez a fene nagy béke? Vagy szerinted pont te fogod túlélni a 3. világháborút?

Szerinted a környezetvédelmi válság megoldódik magától? A kihalófélben levő méhek feltámadnak? Az édesvíz megtisztul? A viharok visszavonulót fújnak?

Szerinted nem lesz háború ebből a brutális mértékű népességvándorlásból?

2023. szept. 29. 09:20
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
#21 Egyrészt valóban nem arra megy, másrészt az "egyre rosszabb a genetika" azt jelenti, hogy az emberek legalább 60%-a magába engedte azt a genetikai mérget, amiről nem sokat tudunk, de díjakat osztogatnak érte a Katalin féléknek. Az is parasztvakítás, hogy volt az embereknek választási lehetősége, mert egy indiai orvosnő tesztelte ezeket típusonként és nagyjából mindegyiknek ugyanaz volt az összetétele, kicsi eltéréssel. A híres hírhedt "genetikai olló", ami átszabja a DNS-t, betegségeket generálva, öregedést felgyorsítva, erről mélyen kussolnak. Aki nem hiszi, járjon utána! (CRISPR technológia) Nem véletlenül mondják híres orvosok, hogy 2 év után jelentkeznek majd a bajok, de valakinél előbb. Mert ez is minek a része? Sok az ember, ez az első számú probléma, ezt kell nekik megoldani. Minek öltek volna bele ekkora hajcihőt 2020-ban? Jó reggelt!
2023. szept. 29. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!