Ezen hogy kéne átlendülnöm úgy, hogy ne gondoljam azt magamról, hogy semmit nem érek?
Figyelt kérdés
Röviden a sztori: Nagyon-nagyon tetszik valaki, de ő semmi jelét nem mutatja, hogy akarna tőlem bármit is és van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy amikor ér egy csalódás, akkor hajlamos vagyok önmarcangolásba kezdeni és olyankor nagyon a padlóra tudok kerülni a negatív gondolataimtól . Most is nagyon csalódott vagyok, de el akarom kerülni a padlót.2023. nov. 28. 20:54
11/15 A kérdező kommentje:
Én nem merném leszólítani még akkor se, ha lenne valami extrán jó mondanivalóm.
2023. nov. 28. 22:38
12/15 anonim válasza:
#11 aha akkor te tenyleg a visszautasitastol felsz leginkabb.. velem nem hiszem hogy lenne ilyen összetores de biztos hogy egy jó darabig soha senkinel nem probalkoznék
13/15 anonim válasza:
#11 Na figyelj, mondok valamit.Odamentél hozzá és leszólítottad.Utólag rájöttél, már csak az önbizalmad szempontjából is totál megérte.😉
Ezt olvasd fel E/1-ben, hangosan.
14/15 anonim válasza:
Èdes istenem! Hogy jutottunk idàig? Ennek a generàciònak a kezèben lesz a vilàg sorsa? Te jò èg!
15/15 A kérdező kommentje:
#13 Azt hiszem, ezt mantráznom kell egy darabig!
#14 Édes istenem! Hogy erre a világra mindenki egy zseniként születik megannyi tapasztalattal… Ez tipikusan az a válasz, amikor nem emlékszik valaki, hogy volt fiatal.
2023. nov. 29. 00:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!