Bunkóság volt tőle vagy én vagyok túl érzékeny?
Egy éve lakunk férjemmel együtt. A házunk kicsi, de szép és tiszta, igyekszem rendben tartani.
Férjem egyik rokona (egy nő) meg a férje tegnap jöttek át először hozzánk, hogy megnézzék a házat. Én nem nagyon ismerem őket, nem állnak hozzám közel, de még férjemhez se olyan nagyon.
Egész délelőtt takarítottam, hogy szép rend legyen, mert a nőnek egy takarító cége van, és valahogy volt egy megérzésem, hogy valamibe bele fog kötni...
Sikerült is találnia hibát.
Bement a fürdőszobába, kinyirotta a zuhanykabin ajtaját, és jól megmézte magának. Számomra már ez is fura volt. Aztán elkezde sorolni, hogy hát mit mivel kéne takarítanom, meg hogy itt vízköves, ott meg sárgul, meg amúgyis ő hogy utálja az ilyen zuhanyrózsát stb stb.
Köpni nyelni nem tudtam, dühömben csak annyit mondtam hogy hát igen most nem takarítottam ki csak amiatt mert jöttetek.
Erre ő elkezdett mentegetőzni hogy jaaj nem azért mondtam és mosolygott.
Mikor elmentek sírtam, nagyon szarul éreztem magam emiatt valamiért. Elmeséltem férjemnek és ő azt mondta hogy hát sajnos ő ilyen nyers és bunkó, ne vegyem magamra.
De magamra vettem, hiszen egy nő dolga hogy tisztaság legyen a lakásban, és ez a nő 2 mp alatt a földbe döngölt a saját házamban. Talán a saját anyámtól elnézem az ilyet, még meg is köszönöm neki, de egy szinte idegentől nem esik jól. Lehet hogy túl érzékeny vagyok, de szerintem az ember nem nyitogatja a másik zuhanykabinját és sorolja a hibákat, akkor sem, ha takarító cége van.
Ti mit gondoltok erről?
"Offtopic, de annyira kíváncsi lennék: valaki ezt tényleg megteszi?"
Igen, én megtettem egyszer. Az illető azt kezdte el fejtegetni, hogy a kutyámnak semmi keresnivalója a lakásban, és kiment az udvarra helyet nézni a kutyaháznak, ahová a kutyámat majd kiteszi. Fogtam a kabátját, kivittem utána, mondtam, hogy nem is kell már visszajönnie, és nyitottam neki a kaput. Nem vagyok hajlandó rosszul érezni magam a saját otthonomban egy bunkó miatt.
"a kutyámnak semmi keresnivalója a lakásban, és kiment az udvarra helyet nézni a kutyaháznak, ahová a kutyámat majd kiteszi"
Oké, ez egy másik szintje a történetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!