Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bunkóság volt tőle vagy én...

Bunkóság volt tőle vagy én vagyok túl érzékeny?

Figyelt kérdés

Egy éve lakunk férjemmel együtt. A házunk kicsi, de szép és tiszta, igyekszem rendben tartani.

Férjem egyik rokona (egy nő) meg a férje tegnap jöttek át először hozzánk, hogy megnézzék a házat. Én nem nagyon ismerem őket, nem állnak hozzám közel, de még férjemhez se olyan nagyon.

Egész délelőtt takarítottam, hogy szép rend legyen, mert a nőnek egy takarító cége van, és valahogy volt egy megérzésem, hogy valamibe bele fog kötni...

Sikerült is találnia hibát.

Bement a fürdőszobába, kinyirotta a zuhanykabin ajtaját, és jól megmézte magának. Számomra már ez is fura volt. Aztán elkezde sorolni, hogy hát mit mivel kéne takarítanom, meg hogy itt vízköves, ott meg sárgul, meg amúgyis ő hogy utálja az ilyen zuhanyrózsát stb stb.

Köpni nyelni nem tudtam, dühömben csak annyit mondtam hogy hát igen most nem takarítottam ki csak amiatt mert jöttetek.

Erre ő elkezdett mentegetőzni hogy jaaj nem azért mondtam és mosolygott.

Mikor elmentek sírtam, nagyon szarul éreztem magam emiatt valamiért. Elmeséltem férjemnek és ő azt mondta hogy hát sajnos ő ilyen nyers és bunkó, ne vegyem magamra.

De magamra vettem, hiszen egy nő dolga hogy tisztaság legyen a lakásban, és ez a nő 2 mp alatt a földbe döngölt a saját házamban. Talán a saját anyámtól elnézem az ilyet, még meg is köszönöm neki, de egy szinte idegentől nem esik jól. Lehet hogy túl érzékeny vagyok, de szerintem az ember nem nyitogatja a másik zuhanykabinját és sorolja a hibákat, akkor sem, ha takarító cége van.

Ti mit gondoltok erről?

2023. nov. 27. 07:56
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
93%
Ő bunkó volt, te meg túlreagáltad. Ez nem ér meg egy sírásig fajuló kiborulást.
2023. nov. 27. 08:02
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Dobtam volna ki a luvnyát azonnal a fürdőszobából, ahogyan hozzáért az ajtóhoz. Az ilyennel így kell bánni, másból nem ért.
2023. nov. 27. 08:04
 3/33 anonim ***** válasza:
23%

Vegyél FlóraSeptet. A százasokban pedig van direkt zuhanykabinra tisztító, csak ráfújod, hagyod hatni, és lemosod.

A véleményem, hogy ilyen miatt nem sírnék. Bár az én ingerküszöbömet nem éri el egy rokon véleménye.

2023. nov. 27. 08:05
 4/33 anonim ***** válasza:
95%

A helyedben a kezébe nyomtan volna a takarítószereket, hogy akkor mutassa meg, milyennek kell lennie.

Amit egyébként eleve nem értek, egy gyakorlatilag idegen minek jön hozzátok, ha te nem ismered, a férjed is alig.

2023. nov. 27. 08:05
 5/33 A kérdező kommentje:

Utálom is, hogy ilyen vagyok.

Hát ilyenre nem lennék képes sajnos, bárkcsak..

2023. nov. 27. 08:06
 6/33 anonim ***** válasza:
70%

Nalunk eredeti hslloween diszlet van ,unneplunm egesz evben .( Pokhalok )Azaz,mi nem takaritunk,kosz van. Vendeget sose fogadunk a nagydarab hazorzo kutyara hivatkozva. 😂😂 Egy jo nagydarab erosallkapcsu zordkulseju hazorzo mindent megold a lakasban. Szomszedok se kerdezgetnek,se nem kopogtatnak azota.

Mi mindketten dolgozunk es egyikunk se a masik szolgaja. Takaritas felosztva. Mindkettonk maganak foz es bevasarol.

😂

Anyosjelolttel osszevesztunk,szota nem latjuk egymast szerencsere,ajandekot kuldok karacsonykor.

11 eve elunk egxutt .

2023. nov. 27. 08:06
 7/33 A kérdező kommentje:

Mert féjrem meghívta őket, hogy ha van kedvük jöjjenek át, nézzék meg a házat.

2023. nov. 27. 08:07
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Bunkó volt.

Egy olyan válasz befért volna, hogy "hát akkor te majd nem fogsz itt zuhanyzoni".

Azt meg kikérném magamnak, hogy "egy nő dolga, hogy tisztaság legyen a lakásban". Nem. A lakói dolga, hogy tisztaság legyen egy lakásban.

F30

2023. nov. 27. 08:08
 9/33 anonim ***** válasza:
76%
Nyolcas for president!! ❤️
2023. nov. 27. 08:10
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen a vendég volt a bunkó. Ha esetleg meglátogatnád te is, nézd végig a szekrényeket és a kamráját, aztán tarts kis előadást arról, hogy nem így kell elpakolni. Aztán hozzá is fűzheted, hogy régen diákmunkán árufeltöltő voltam. 😀

Nah, persze... az ember nem csinálja meg, de azért ilyen szituációban mindig elképzelem hogy megtehetném, de egyébként értelme nem volna leereszkedni arra a szintre.

2023. nov. 27. 08:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!