Én voltam túl érzékeny, vagy tényleg bunkóság volt ez a részéről?
Ismerkedem egy ideje egy pasival. Tegnap is beszélgettünk, említette is, hogy reméli, hogy vigyázok magamra abban a nagyvárosban... majd mikor a beszélgetés végére értünk elköszönt, én is, majd egyszercsak bevágta, hogy a jóéjtpuszidat odaadtam másnak. Tudom, semmi értelme nincs, de nekem ez annyira rosszul esett, hogy először úgy ír, mintha fontos lennék neki, majd a végén belémrúg.
Tudtam amúgyis, hogy nincs jó napom, a menzeszem is megjött.
Nektek nem esett volna ez rosszul?
Nem akartalak megbántani, puszit akartam adni neked.
Azt hittem, a puszira még nem érett meg a kapcsolat. Volt egy rossz élményem, egy lány elhajolt a puszim elől. Ez mély sebet hagyott bennem.
Nem tudhattam, te hogyan reagálsz, így bedobtam ezt a rossz poént.
Nem szerettem volna átélni ismét, amikor anyukám visszaútasította kezdeményezésem, más anyukákat puszilgattam...
Szeretem gyáva volt téged simán megpuszilni. Amit mondott lényegtelen, ahogy mondta az hatott rád. Ellehet adni bármit, ha játékosan mondjuk.
Vagy érzékeny vagy, vagy a srác nem tudja, hogyan kell előadni valamit, hogy ne legyen bántó.
Kerülni kell a cinikus mosolyt... a nagyképűskődő hangsúlyt...
Valószínűleg azt, akarta sugallnni, hogy több nőt tart a tűzben.
Elég paraszt pasi, számíthatsz rá lesznek még ilyen űtős mondatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!