Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehetne kezdeni az aluljár...

Mit lehetne kezdeni az aluljárós hiénákkal? Mit mondjak hogy elhúzzanak?

Figyelt kérdés
Kikről beszélek? Akik ott állnak az aluljáró autómatáknál és várják a gyanútlan áldozataikat hogy pénzt kéregessenek. Meg akik random megállítanak az utcán ugyan ezen okból. Már tényleg kezd elegem lenni. Ezeket a seggfejeket hogyan lehet a legcélszerűbben lekoptatni? Egyszer mikor leültem a plázába kajálni, leült hozzám az egyik seggfej hogy nem e veszek kaját neki. Elmondom hogy drágább ruhákban volt mint amennyibe a telefonom került kajára meg nem maradt neki úgy látszik. Hogyan küldjem el ezeket az anyjukba? Ti hogyan szoktátok?
2023. nov. 23. 23:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én olyankor vagy továbbmegyek,vagy pedig hiába szól hozzám, fapofaval nézek más irányba és akkor keres egy másik áldozatot.
2023. nov. 24. 10:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, segítettek. Én is vidéki vagyok, de úgy hozta az élet hogy be kell járnom Budapestre heti többször. Nemigen vagyok hozzászokva az ilyen emberekhez. Ahol lakom, elképzelhetetlen hogy ilyen dolgok történjenek.
2023. nov. 24. 12:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én rájuk mosolygok, és nagyon határozott hangon és elutasító kézmozdulattal közlöm, hogy "NEM ADOK PÉNZT!"

Ennyi eddig mindig elég is volt.

2023. nov. 24. 13:56
 14/17 anonim ***** válasza:

1) Levegőnek nézem őket

2) Ha ez bármi miatt nem megy, akkor egyszerűen belenézek a szemébe, annyit mondok, hogy "Nem." Se többet, se kevesebbet, maximum, ha nagyon megy a légyszi már, miért kell köcsögösködni, akkor mondom azt, hogy "már elmondtam, hogy nem".

2023. nov. 24. 16:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szó nélkül menj el mellettük, ne állj meg nekik, nézd levegőnek őket.
2023. nov. 24. 19:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Én eleve igyekszem nagy ívben elkerülni őket. Ha mégis gyorsabbak nálam, akkor vagy kikerülöm vagy közlöm határozottan és hangosan, hogy "nem!" mielőtt megszólalna. Aztán otthagyom.
2023. nov. 24. 21:29
 17/17 anonim ***** válasza:
A digitális pénz első áldozatai.
2023. nov. 25. 12:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!