Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudnátok úgy élni, hogy...

Tudnátok úgy élni, hogy minden szavatokat felveszik, és a rég elhagyott ex olvassa?

Figyelt kérdés
2023. nov. 20. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Élni igen, de az adatvédelmi visszaélés következményekkel járna. Amúgy meg pont leszarom, hogy egy régi exem mit tud az azótai életemről.
2023. nov. 20. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Minek? Hogy megadjam neki az örömet, hogy miatta soha többet nem akarok szerelmes lenni?
2023. nov. 20. 20:33
 3/7 anonim válasza:
100%
Igazságot szoktam közvetíteni. Múlttal nem szoktam foglalkozni, mert a jelenben érzem jól magam.
2023. nov. 20. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Valaki felveszi, leírja, és odaadja neki?
2023. nov. 20. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A paranoid pszichozist nem szabad felvallrol venni. Ha komolyan azt kepzeled hogy valaki felveszi a szavaidat es az exed ezt folyamatosan olvassa, kerd szakember segitseget, mielott nagyobb baj lesz.
2023. nov. 20. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt hogy kell elképzelni? Valaki mindig lohol utánam egy nagy hatótávolságú diktafonnal a kezében? Vicces...
2023. nov. 20. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem esnék túlzottan kétségbe, próbálom jól élni az életem, és jól kezelni akiket kell. Ha ez kell, ám hallja csak nyugodtan. Még ki is üzennék neki időről időre, vagy tennék mindenféle misztikus és irónikus utalásokat, had egye az ideg :)
2023. nov. 20. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!