Betartanátok a szavatokat ha erről lenne szó?
Fogadtam a kézimeccsen egy fiú barátommal a barátaim hallatára. Elvesztettem a fogadást de abba fogadtunk hogy aki veszít az kopasz lesz. Nagyon elhittem hogy nem veszíthetek de sajnos én veszetettem.
Jövőhéten találkozok velük és már mondták hogy megvan a hajvágó gép is
Mit tegyek? Ha nem engedem meg hogy levágják akkor szavahihetetlen leszek. Ha megengedem akkor... Nem is kell szerintem folytatnom
17/L
Buzz cut nem az ami a fiúknak szokott lenni?
Nem akarom de akkor sesem fognak hinni nekem
Szerintem meg egy gyökér fogadás miatt le ne vágasd a hajad, nem éri meg. Én fixen nem tolatnám le a hajamat, nem érdekelne, ha szavahihetőnek tűnnék.
De alapból baromság ilyenekben fogadni. Én mással se tartatnék be ilyen fogadást, maximum egy alapból rövidebb hajú fiúval/lánnyal, akinek nem számít annyira, vagy amúgy is gondolkodott a nyíráson.
Nagyon nem akarom de tudom hogy a többiek megcsinálták volna ha ők vesztettek volna.
Sajnos ez a társaság nagyon olyan hogy minden kimondott szónak ára van és erre én is most jöttem rá sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!