Lemosom az arcom sima vízzel, micellás vizes tisztítás után. (Ezt nem is értem, sok lány hogy nem csinálja)
2021. márc. 18. 17:30
3/13 anonim válasza:
Kezet havonta egyszer mosok, azt is csak sima vízzel, de bababőröm van és egészséges vagyok már 40 éve.
2021. márc. 18. 17:33
4/13 anonim válasza:
Ha megérintek egy állatot, szinte rögtön megyek is kezet mosni.
2021. márc. 18. 17:37
5/13 anonim válasza:
Mindig megmosom a seggemet arás után.
2021. márc. 18. 18:21
6/13 Sunshinedoll válasza:
Nem tudom, kezet én is mosni szoktam, ha hazaérek, meg a telefont lefertőtlenítem. Nem nyúlok a szememhez piszkos kézzel, WC után kezet mosok, főzés előtt/közben kezet mosok., kétnaponta fertőtlenítem a WC-t, nagyvécé után megmosom a sejhajom.
Nem tudom, ezek közül melyik a szokatlan, körülöttem ezeket többnyire mindenki csinálja.
2021. márc. 18. 20:02
7/13 anonim válasza:
Hetente fogat mosok.
2021. márc. 18. 21:08
8/13 anonim válasza:
Hát szerintem elég alap, hogy ha hazaér, kezet mos az ember.
Naponta használok fogköztisztítót. Talán ez az, amit sokan nem csinálnak.
2021. márc. 18. 21:20
9/13 anonim válasza:
8: Hidd el, nem alap. Több ismerősöm nem mossa meg, mint igen.
2021. márc. 19. 07:00
10/13 anonim válasza:
Ha kezet mosok, olyan esetben, ha kint voltam,egyben az alkaromat is leszappanozom, és megmosom. A defekálást a reggeli zuhanyhoz időzítem, a fenékmosás alap, ahogy az alvázmosás is. Fogselymezek, de előtte fogköz- és nyelvtisztítót is használok egy reggeli olajos "rágás" és öblítést követően, hogy könnyebben lejöjjön a nyelvről a lepedék, és csak ezután mosok fogat egy drága, természetes sörtéjű fogkefével, majd elektromos fogkefével. Mindennap reggeli 20 perces zuhany hajmosással, edzés után. Este rövidebb, 10 perces zuhany. Rendszeres szőrtelenítés, arcápolás, kéz- és lábkörömápolás, borostavágás (nullás), és szakállnyírás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!