Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha a kiskutyámat akit nagyon...

Ha a kiskutyámat akit nagyon imádok nem a gyerekemnek érzem mint sok nő hanem a kis szerelmemnek azt elítélnék az emberek?

Figyelt kérdés
Sok nő felvállalja, az utcán is hallom ahogy "anyuként" referálnak magukra a kutyusukkal való "beszélgetéskor", nem szégyellik, nem elítélendő.Én viszont sosem éreztem magam a mamájának de csak kettesben mertem a szerelmemnek nevezni a kutyusomat.
2023. nov. 3. 17:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Amíg valójában nem érzel úgy iránta, addig nem baj. :D

Én is szoktam mondani a kutyámnak, hogy "szólj apádnak!" vagy mondom a férjemnek, hogy "etesd meg a gyereket!". De ettől még tudom, hogy a 80 kilós szőrgombóc a kertben nem a gyerekem és nem is tekintem annak, viszont 100%-ban családtag. :D

Az meg, hogy mások mit gondolnak ilyenkor...marhára nem érdekel amíg mi jól érezzük magunkat.

2023. nov. 4. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!