Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan bizonyitasam be a...

Hogyan bizonyitasam be a szerelmemnek h szeretem?

Figyelt kérdés
egyik nap montam neki h nemtetszik egy dolog es ugye nem mondot semmit elkoszont es lerakta a telefont es utana irja nekem h nem birja az eletet mert otthon se varjak szivesen meg h mindenkinek csak utba van nalam se tud megfelelni h nekem o csak utba van es en mondogatam nekki h o nekem fontos meg h miert lenne az utba ha o mutatsa a jo utat nekem!es monta nekem h ne csak monjam h szeretem hanem bizonyitsam be!be akkarom bizonyitani de mien lepeseket tegyek meg?!

2014. aug. 23. 11:56
 1/3 anonim válasza:
Nézz bele a szemébe, aztán mondd ki. Utána tanulj meg írni, az nem csak imponál egy lánynak, de még hasznos is.
2014. aug. 23. 12:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el pszichiáterhez a fazont. Ez a legtöbb amit érte jelen helyzetben tenni tudsz:) Ez a szeretet egy magasabb szintje, mert hogy törödsz is a mentális egészségével is, ami mint látható igen problémás nála:)
2014. aug. 23. 12:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?

Ha bizonyítanod kell, akkor akar valamit... de lehet az ajándék, pl egy nagy alvósplüss, vagy egy eljegyzési gyűrű, vagy már szexet szeretne... attól függ hány évesek vagytok, hol tartotok, mit nem adtál még meg neki?

2014. aug. 23. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!