Akik elvileg a barátnőim (voltak! ) elmondták a szerelmemnek hogy szerelmes vagyok belé. Micsináljak?
Ezt az egyil fiú (Bff) barátom mondta el nekem mert ő látta.
De elvileg nem igy volt, mert a másik baràtnőm (aki elvileg Bff de mostanában bunko velem, mindegy) szoval ő azt mondta hogy csam a szerelmem tesója kérdezte hogy kinek tetszik a Zoli? (zoli a szerelmem) és az Andi (őt az egész osztály utálja kivéve egy-két ember) szoval ő azt mondta hogy Virág (én). De nem tudom kinek higgyek?
-letámadták a Zolit és elmondták neki
vagy
-csak a tesója tudja
(de azt sem tudom hogy az Andi honnan tudja... :( )
micsináljak?
Ha a fiu bff-emnek hiszek es megkerdezem őket hogy miert akk lehet hogy nem is igaz ha meg igen akkor megkerdezik hogy honnan tudo
m és akkor el kell mondanom hogy tőle de akkor haragudni fog rám hogy miert mondtam el hogy ő mondta nekem.
Ajjj micsinjak??
Legalább már tudja, hogy tetszik neked :)
Nincs ebben semmi rossz. Te is tetszel neki? Inkább azt kéne megtudni :)
Azért az érdekes, hogy bff-nek hívsz valakit, de közben meg nem hiszed el neki, amit mond? :D
5:
BBF=Best Friend Forever (örökre legjobb barátok)
:D
(Szerintem még valahonnan Paris Hiltontól ered) :DDD
köszönöm a válaszokat.
(azért hivom Bff nek mert régen az volt, már nem Annyira. Ès azért nem hiszek neki mert a másik barátnőmet is ő "árulta el".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!