Hogyan dolgozzam fel hogy felkerestem a regi szerelmem akinek sosem kellettem es ujra elutasitott? Egy rongynak erzem magam.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 18:45
2/11 anonim válasza:
Miért mentél be a pofonért az erdőbe..?
3/11 Girlll3 válasza:
Az idő segít. De ez így szokott lenni. Akinek nem kellesz elsőre, másodjára sem fogsz.
4/11 anonim válasza:
Van hétmilliárd ember a földön, ezek közül sokan talán boldogak lennének veled, ez az egy biztosan nem. A biztos rossz gyakran kényelmesebb, mint egy bizonytalan másik próbálkozás. Építsd fel az önértékelésedet.
5/11 anonim válasza:
hát,ez azért várható volt. számítani lehetett rá, hogy ha akkor sem vonzódott hozzád, most sem kellesz neki. Nem tetszhetsz mindenkinek; valaki más van, aki lehet; hogy vár rád pont. olyan kocsi után nem futunk , ami nem vesz fel.
6/11 anonim válasza:
Ha sose kellettél neki, miért kerested újra fel?
8/11 anonim válasza:
Megpróbáltad, nem működik, ennyi.
Legalább most már biztosan tudod, hogy ezt le kell zárni.
Ne bankódj, engedd el, kívánj neki sok szerencsét magadban, és haladj tovább.
9/11 anonim válasza:
Képzeld el az egyik osztálytársad legcikibb sulis pillanatát és képzeld el hogy a pároddal történt és akkor már tudsz nevetni csak ne terjeszd el hogy vele történt meg ilyenek csak magadban képzeld el és magadban kuncogj ezen. Esetleg néha gúnyolhatod őt.
10/11 anonim válasza:
Megköszönöm neki és mondanàm megértem én se kellenék magamnak az élet padlora küldött-igaz miatta mert hitegetett..most is menjek egyedül a volt csalàddal egy rendezvényre?!ha nem megyek otthon meg én vagyok a szar.. "szar anya" mindenbe szar mindenbe làbtörlő nekem ezt dobta a karma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!