HR-esek megkeresnek embereket újra, ha azt válaszolják az álláshirdetésekre azok, akiket felkerestek, hogy jelenleg nem, de kb fél éve múlva aktuális lesz a munkakeresés?
Szia,
Én linkedinen mindig szinte azonnal válaszolok a HR-esnek, és mosolygok a kérdéseden, mivel nekem is kb fél év múlva lesz aktuális a váltás.
Én mindig megköszönöm a megkeresést, és külön kiemelem, ha valamilyen aspektusa tetszik a megkeresésnek (full HO, izgalmas pozi, neves cég, etc), és megmondom, hogy most sajnos nem, de fél év múlva igen, és megkérem a fejvadászt, hogy maradjunk kapcsolatban, és bejelölöm linkedinen ismerősnek.
Ennél többet nem lehet tenni szerintem, nem tudok váltani, ez van.
95%-ban jófejek, és válaszolnak, hogy köszönjük, majd ha van valami keresünk. Ha elfogad ismerősnek, erre nagy az esély, nekem már több olyan fejvadász hölgy ismerősöm is van linkedinen akiktől rendszeresen kapok megkeresést. Nem tudom hogy van nekik a KPI, de ha az is ér, ha valaki válaszol, mindjárt jó nekik is rám írni, mert én biztosan nem fogom ignorálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!