Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit jelent ez? Egy álláshirde...

Mit jelent ez? Egy álláshirdetésében láttam. napi, heti és havi riportok készítése

Figyelt kérdés

2017. máj. 11. 17:13
 1/7 anonim válasza:
milyen munka?
2017. máj. 11. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Órákig tartó táblázatgyártás mindenféle értelmetlen dologról kimutatás készítés.
2017. máj. 12. 06:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Vevőszolgálatos és ügyfélszolgálati munka, futárszolgálatnál.
2017. máj. 12. 18:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2. hozzászóló. :)
2017. máj. 14. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:
#2 Értelmetlen dolgokról, mint a cég árbevétele, a megoldandó feladatok, az éves szabadságolások tervezése, az egyes alkalmazottak teljesítménye, a korábbi évekkel való összevetésben a bejövő munkamennyiség ésatöbbi. Egy 8 fős kisvállalkozásnál nyilván nem ezek a legfontosabbak, de bizonyos szervezetméret felett megfelelő jelentések nélkül kezelhetetlen a szervezés és tervezés.
2017. máj. 14. 11:41
 6/7 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok

logisztikán voltam egy több 1000 fős német cégnél, a részlegen minden munkatársnak legalább 5 különféle táblázatot kellet készíteni naponta és továbbküldeni e-mailben ( ez is vicc a közös háttértárak korában) legalább 50 különféle kollégának. A cél az volt, hogy intézkedjenek a hibákra, de az eltelt évek alatt ugyanazok a vezetők próbálták megoldani ugyanazokat a problémákat és a legtöbbjük olvasatlanul törölte az e-mailt... Fontosak a kimutatások, de csak akkor, ha van hasznuk . 3-4 irodás embert megpórolhattak volna csak a részlegemen, ha racionalizálják a kimutatásokat..

2017. máj. 15. 08:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a további hozzászólásokat. Ment a zöld kéz... :)
2017. máj. 18. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!