Nálam ez utólag működik. Akkor épp minden srácot szerettem, de visszagondolva, 4-ből 3 semmit nem jelent. Aki valóban mély érzés volt, vele nem is voltunk egy pár soha. A férjemmel minden más, én őt tekintem első és utolsó szerelmemnek. 😊
2018. jún. 17. 00:08
2/7 anonim válasza:
Pár év távlatából visszatekintve, amikor már van egy kis tapasztalatod, és átéltél többféle érzelmet. Nekem az első igazi szerelmem plátói volt például.
2018. jún. 17. 00:26
3/7 anonim válasza:
Nekem elso szrelmemnek azt tartom, akivel együtt is jártunk. A korábbi ovis és plátoi szerelmeket nem tartom annak. Mert ennyi erővel akkor az unokatesom is lehetne az :D
2018. jún. 17. 01:17
4/7 anonim válasza:
én az utolsóra kíváncsibb lennék..
nyilván ő lenne az első
2018. jún. 17. 07:57
5/7 anonim válasza:
Onnan tudod hogy igazi, hogy nem csak külsőleg akarod őt. Meg akarod ismerni minden oédalát, gondoskodni szeretnél róla, mellette akarsz lenni. És ezt nem arra a rózsaszín felhőre értem ami akkor leng be hogy "jaj de kedves jaj de cuki" vagy ezek a pillanatnyi fellángolások. Az az első szerelmed akin a hibáit is észreveszed de nem érdekelnek. Mindenét szeretnéd. A testét, a lelkét. Szeretnéd megtapasztalni milyen amikor dühös, milyen amikor letört és megérteni őt. Olyankor már nincs más ember aki érdekelne, csak Ő.
Aki nem csak annyit hajtogat hogy "szeretlek" hanem be is bizonyítja, és szavak nélkül érzékelteti veled. (Feltéve ha te ezt észreveszed) Viszonozza a kedves gesztusaid ahogy tudja és ő is megért (vagy megpróbál megérteni de azt komolyan próbálja) Nekem ezt jelenti.
2018. jún. 17. 08:24
6/7 A kérdező kommentje:
Most már tudom :) Bár soha nem kerül viszonzásra... :')
2018. jún. 17. 11:13
7/7 anonim válasza:
Első az, akibe először szerelmes voltál. Nem kell viszonzottnak lennie. Az ilyenekben, hogy "voltak sokan, de utólag kinevezem annak a mostanit", nem hiszek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!