A legjobb barátnőm mindig a volt szerelmemmel cukkol?
Figyelt kérdés
Elegem van a legjobb barátnőmből. Volt egy pasi akibe nagyon szerelmes voltam, sajnos ő házas gyermekes pasi volt aki fel akart szedni engem, én nem mentem bele semmibe soha, szóba sem álltam vele, tehát szó nem volt szeretői kapcsolatról semmiről sem. Szerintem elég jól kezeltem a dolgot magamhoz képest, hiszen nagyon udvarolt nekem a pasi de tudtam, hogy hazudik. Az érzéseimről sajnos nem tehetek. A legjobb barátnőmnek ezt elmondtam, mellettem volt a szenvedéseim alatt ,és támogatott. Viszont mostmár eltelt idő, és kezdem elfelejteni azt az embert, szépen haladnék... De a barátnőm folyamatosan felemlegeti, ha valahol meglátja a feleségével ,és gyerekekkel azonnal hív...nekem ez egyre rosszabbul esik, és úgy érzem hátráltat a felejtésben. Mit tegyek ?2020. febr. 29. 10:58
1/7 anonim válasza:
Mivel egy házas pasiról van szó, ezért gondolom nem egy 13 éves kiskamasz vagy... tehát magasabb értelmi szinten kell legyetek. Szerintem ha megmondod, hogy nagyon bánt, hogy folyton felhozza, és szeretnéd ezt lezárni, akkor ő is meg fogja érteni.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak nem fér a fejembe mire jó ez. Tudja jól mennyire nehezen viseltem lelkileg ezt a dolgot. És mindig eszembe hozza... Néha azt érzem, szándékosan teszi. Őt is megcsalta a férje, talán e-miatt cukkol ezzel.
2020. febr. 29. 11:13
3/7 anonymousreview60 válasza:
"Őt is megcsalta a férje, talán e-miatt cukkol ezzel." Pontosan. A szerető miatti útálatát vetíti ki rád, majdnemszeretőre, öntudatlanul. Tedd helyre a csajt!
4/7 A kérdező kommentje:
Aza baj, hogy nagyon szeretem amúgy. Tényleg jó barátnő, számíthatok rá mindenben. De ettől teljesen kiakadt, mikor elmondtam. Azt hittem megért majd, de nem éreztem őszintének az együttérzését. Nem akarom megbántani, de én valóban egy lelkiismeretes ember vagyok. Soha eszembe nem jutna más emberek életét tönkretenni, soha nem jutna eszembe magamat megalázni a második szerepével. Soha. De az érzelmeket nem annyira egyszerű irányítani, mint a tetteket. Viszont én a tetteket irányítottam, ezáltal az érzelmek is kihűlőben vannak. Hiszen nem 5 éves vagyok, hogy szeressek valakit akivel már beszélni sem beszélek, és hónapok óta nem is láttam. Viszont ez annyira nehéz, hogy mindig duruzsolja a fülembe, hogy mikor látta, vagy beszélt vele. Kezdek e-miatt eltávolodni tőle, bár nem érzékeltetem. Mondtam már neki, hogy hagyjuk a témát! De mégis felemlegeti...
2020. febr. 29. 11:25
5/7 anonymousreview60 válasza:
Finoman is helyre lehet tenni. Nem kell szétütni.
6/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam finoman, mint aki meg sem hallja. Amúgy mindketten 30 felettiek vagyunk.
2020. febr. 29. 12:44
7/7 anonim válasza:
Értem, hogy szereted a barátnôdet, de a saját érdekedben cselekedj. Sértôdés lesz, de nyugodtan mondd meg neki, hogy ne rád vetítse ki a keserûségét, amiért megcsalták és nem szeretnéd ha felhozná a témát ezentúl, mert fájdalmat okoz neked. Ha nem képes ezt abbahagyni, akkor váljanak el az útjaitok. Tudom milyen szar érzés lenne, de nincs szükség olyan barátra, aki képes direkt fájdalmat okozni a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!