Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Két idős ember beszólt nekem...

Két idős ember beszólt nekem a buszon?

Figyelt kérdés
Ültem ma a buszon nem is elsőbbségi ülésen. Éppen a háziorvostól jöttem minden bajom volt és két idős ember elkezdte mondani milyen szutyok vagyok hogy nem adom át a helyem undorító ez a generáció stb. Azóta is ez jár a fejemben és olyan megalázónak érzem. Vissza szólni nem mertem és természetesen meg se kértek adjam át csak egyből szidtak. Olyan rosszul esett 21/L

2023. szept. 29. 23:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%

#idős emberek fenyegető aurával

Keress rá Facebookon. Naponta vannak még ennél durvább sztorik is

2023. szept. 30. 00:16
 12/21 anonim ***** válasza:
53%
Valószínű fiatalabban is seggarcúak voltak. Amúgy nyugodtan megmondhatod hogy szédülsz rosszul vagy és épp orvoshoz mész.
2023. szept. 30. 00:18
 13/21 anonim ***** válasza:
64%

Amióta a 65 év felettiek ingyen utazhatnak buszon, vonaton, seprűn, azóta nincs joguk elvárni, hogy átadják nekik a helyet, mert a kettő együtt már sok.

Amúgy meg ha beteg vagy, rosszul vagy, akkor nem kell átadnod a helyet senkinek.

2023. szept. 30. 00:48
 14/21 anonim ***** válasza:
64%

Pont tegnap volt... 2 nénike beszélget a buszon, kicsit finomabb szavakkal, de a fiatalok milyenek. Amúgy 4-es ülésen ültek, az egyik kívül..

Sokszor van olyan, hogy előreengedem az időseket, átadom a helyet, és meg sem köszönik. Na akkor én is kezdjem el, hogy a mai idősek blablabla? 😀

Egyrészt viszont igaz, hogy a menő srácok a szakadt gatyájukban, fül bedugva, kívül ülnek és sz@rnak mindenre.

Azt beszéltük múltkor, hogy a mai tizenévesek talán még kapnak egy kis nevelést, szülők, nagyszülők még nevelhetik talán.

De majd az ő gyerekeik, és unokáik... na az lesz a szép világ.

2023. szept. 30. 01:17
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
Kedves utolsó, na és kik azok akik kitermelték ezeket a "szar, terméketlen, életképtelen" fiatalokat? Általában az összes kor öregjei szidták a gyerekeket ezért vagy azért, igen, még a nagyszüleinket is. És honnan gondolod, hogy minden fiatal pont abba a kasztba tartozik amit leírtál? Én is írhatnék 3-4 pejoratív, vagy sértő dolgot az idősekről, de nem teszem, mivel nem mindegyik idős ember olyan amilyennek a fiatalokat beállítod..
2023. szept. 30. 02:11
 16/21 anonim ***** válasza:
65%

Ó, hát ne aggódj, majd te is, én is talán más is ilyen viselkedésű lesz idős korában.

(legalábbis megvan rá az esély)

Zavarni fog,hogy te állsz és egy, életerős fiatal meg ül.

Amúgy meg engem is (és talán sokaknak van hasonló sztorija) felállítottak már a székből, akkor úgy kb 23 éves lehettem, azzal a dumával, hogy ülhetek még eleget, majd különböző módon sértegetve lettem.

Bunkóság vagy sem visszaszóltam, persze átadtam a helyet, hogy maga meg már ült eleget, mit nyafog?!

Nem szóltam volna be, ha más hangnemben kér meg, hogy adjam át a helyet, de kijött belőlem.

Valóban elkövettem azt a hibát, hogy nem figyeltem oda, hogy egy idős ember van a közelemben és át kellett volna adnom neki a helyet.

Na de akkor sem kellett volna alpári módon nekem esni.

De nem haltam bele, csak szarul esett.

2023. szept. 30. 04:40
 17/21 anonim ***** válasza:
53%
Ne érezd magad rosszul,kötnek ezek akikbe csak tudnak. Megveszed a jegyet,bérletet jogod van neked is ülni.
2023. szept. 30. 07:11
 18/21 anonim ***** válasza:
10%

#18:

Ahogy te is.

2023. szept. 30. 09:09
 19/21 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, semmi gond nincs veled. Hiszen rosszul érezted magad.

Én is voltam így, 1-es cukros vagyok, valamiért baromi rosszullét jött rám a buszon, és ott szemétkedett két öreg banya az ülésem mellett, hogy mi az, hogy ülök.

N/25

2023. szept. 30. 11:45
 20/21 anonim ***** válasza:
64%
Amég busszal jártam dolgozni velem is fordult elő ilyen, engem nem érekelt ki szállt fel, mindig volt a buszon szabad hely üljön oda :D ez volt az egyik oka annak hogy le tettem a jogsit hogy nem kell ezt a sok meg keseredett vén marhát hallgatni.
2023. szept. 30. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!