Két idős ember beszólt nekem a buszon?
#idős emberek fenyegető aurával
Keress rá Facebookon. Naponta vannak még ennél durvább sztorik is
Amióta a 65 év felettiek ingyen utazhatnak buszon, vonaton, seprűn, azóta nincs joguk elvárni, hogy átadják nekik a helyet, mert a kettő együtt már sok.
Amúgy meg ha beteg vagy, rosszul vagy, akkor nem kell átadnod a helyet senkinek.
Pont tegnap volt... 2 nénike beszélget a buszon, kicsit finomabb szavakkal, de a fiatalok milyenek. Amúgy 4-es ülésen ültek, az egyik kívül..
Sokszor van olyan, hogy előreengedem az időseket, átadom a helyet, és meg sem köszönik. Na akkor én is kezdjem el, hogy a mai idősek blablabla? 😀
Egyrészt viszont igaz, hogy a menő srácok a szakadt gatyájukban, fül bedugva, kívül ülnek és sz@rnak mindenre.
Azt beszéltük múltkor, hogy a mai tizenévesek talán még kapnak egy kis nevelést, szülők, nagyszülők még nevelhetik talán.
De majd az ő gyerekeik, és unokáik... na az lesz a szép világ.
Ó, hát ne aggódj, majd te is, én is talán más is ilyen viselkedésű lesz idős korában.
(legalábbis megvan rá az esély)
Zavarni fog,hogy te állsz és egy, életerős fiatal meg ül.
Amúgy meg engem is (és talán sokaknak van hasonló sztorija) felállítottak már a székből, akkor úgy kb 23 éves lehettem, azzal a dumával, hogy ülhetek még eleget, majd különböző módon sértegetve lettem.
Bunkóság vagy sem visszaszóltam, persze átadtam a helyet, hogy maga meg már ült eleget, mit nyafog?!
Nem szóltam volna be, ha más hangnemben kér meg, hogy adjam át a helyet, de kijött belőlem.
Valóban elkövettem azt a hibát, hogy nem figyeltem oda, hogy egy idős ember van a közelemben és át kellett volna adnom neki a helyet.
Na de akkor sem kellett volna alpári módon nekem esni.
De nem haltam bele, csak szarul esett.
Kérdező, semmi gond nincs veled. Hiszen rosszul érezted magad.
Én is voltam így, 1-es cukros vagyok, valamiért baromi rosszullét jött rám a buszon, és ott szemétkedett két öreg banya az ülésem mellett, hogy mi az, hogy ülök.
N/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!