Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bunkó az ilyen ember vagy...

Bunkó az ilyen ember vagy csak én gondolom annak? Nem bunkóság ez?

Figyelt kérdés
Egy hozzám hasonlóan huszonéves férfi, aki amikor megérkezik a közösségbe, férfiakkal kezet fog, kivéve velem, nekem jó ha egy Hellót idenyög de láthatóan még az is nehezére esik. Pedig kedves vagyok vele, próbálkozok vele beszélgetni néha, aztán még köszönni is fáj neki. Bunkóság hogy csak velem nem fog kezet?
2023. szept. 22. 07:35
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Miért kellene kezet fogni mindig mindenkinek mindenkivel? Én örülnék, hogy legalább nem aggat rám semmilyen xart.
2023. szept. 22. 07:39
 2/8 A kérdező kommentje:
De ebben nekem van valami sértő és kirekesztő közösségen belül, hogy velük tud kezet fogni akkor velem, pont velem vajon miért nem akar
2023. szept. 22. 07:46
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Neked kéne végre megértened, hogy az életben nem lesz mindenki a puszipajtásod. Ha ennyire nem bír téged, te mi a fenének tepersz nála? Szard le.
2023. szept. 22. 07:46
 4/8 A kérdező kommentje:
De most a kézfogás érdekel, mert amúgy ez már korábbi közösségekben is előfordult, hogy bizonyos emberek csak velem nem fogtak kezet, mindenki mással. Ennek az oka érdekelne
2023. szept. 22. 07:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tekint olyan jo baratjsnak, mint a tobbieket.

Munkahelyen van ez v iskolaban? Edzesen?

2023. szept. 22. 08:50
 6/8 anonim ***** válasza:
nos, hogyha minden csoportban csak veled nem fognak kezet, akkor nyilván a saját portádon kell keresni a hibát ;)
2023. szept. 22. 11:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle,van-e valami baja veled,hogy nem fog kezet?
2023. szept. 22. 13:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Te próbáltál már vele kezet fogni? Volt olyan ember akivel korábban kölcsönösen nem túlzottan voltunk jó véleménnyel egymásról, és a tisztelet is hiányzott. Aztán később találkozva ugyanabban a közegben, mivel nekem alap a kézfogás, őt is úgy köszöntöttem. Nyilván elfogadta, és azóta is így köszönünk, ha összefutunk. Ráadásként kiderült egyikünk sem idióta, beszélgettünk, lett csomó olyan dolog is amit azonosan látunk. Bár ehhez kellett a sok idő és a változás is. De érted a lényeget. Kár lenne mindig a másikra várni ehhez, mert lehet ő is pont erre vár. És akkor sose valósulna meg.
2023. szept. 22. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!