Csak szerintem bunkóság? Mi a véleményetek, vagy én gondolom rosszul?
A főnök vagy felesége helyében, kicsit lesajnálnam magamban a nőt, de telepakolnám az éthordóit hazafele (ahol 22 vendégre készülnek, ott biztosan több kaja marad, mint amennyit a család még másnap is jóizűen megenne).
Mondjuk én nem rabolnám munkatársaim szabadidejét "kötelezően ajánlott" programmal...
háromszor újra olvastam, de nagyon le van csökkenve az iq-m; a hölgy aki megkérdezte közvetlen hozzátartozó vagy beosztott? Illetve a férje a beosztottja a főnöknek vagy ő maga?
Ha közeli hozzátartozó, akkor abban az esetben nem illetlenség, ha ilyen viszonyban vannak. De, mivel kihangsúlyoztad, hogy a házigazda is eltátotta a száját, ez nincs így.
Főnök-beosztott kapcsolatnál meg egyáltalán nem illik ilyet tenni. Max, ha a főnök vagy a házastársa felajánlják, hogy csomagolnak - akkor még lehet bókolni is, hogy annyira finom, hogy igen, muszáj vinni a maradékból. De tényleg, ha felajánlják a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!