Jogosan gondolom úgy, hogy ez bunkóság de minimum valami célzás?
Hogyhogy anyósnál van a férjed előző házasságából származó gyűrű? Miért adta oda a férjed? Fura! Honnan tudod, hogy ez a gyűrű az a gyűrű?
Egyébként anyósod egy bunkó. Én tuti megkérdezném, hogy miért is viseli így? Nem hagynám szó nélkül. Amilyen mérges tudok lenni, megmondanám simán, hogy ha hozzánk jön ne viselje, vagy ne jöjjön.
En a helyedben megkérdezném, hogy mégis mit jelent neki ez az emlékgyürü?
Vagy az is lehet, hogy nem akarja, hogy a párod eladja, mindenesetre furcsa!
Ne foglalkozz vele. Ne is vedd észre. Anyósod azt aggat a nyakába, amit csak akar.
Ha netán célzásnak szánta, akkor mégúgy se foglalkozz vele.
Amikor elvált anyós elrakta hogy vigyázzon rá. Eddig semmi gond. Aztán sok idő múlva jöttem én, amikor házasságra adtuk a fejünket nem akarta odaadni ( be akartuk adni eés igy potoltuk volna a mi gyűrűnkhöz valo pénzt) a férjem ráhagyta, mondjuk ott én is mondtam hogy hagyja a fenébe. Azóta eltelt pár év, nekünk gyerekünk is lett.amugy egy tipikus nagymama, tényleg e téren nem lehet rá semmi rosszat mondani. Mint anyos, az a tipikus beszologatos fajta de nem rossz a kapcsolatunk.
Pont ezért nem értem. Valami üzenete volt vele, ez biztos ( ennyire ismerem már). Biztos hogy az a gyűrű, láttam már elégszer hogy megismerjem.
A férjedet nem zavarja, hogy a nyakában van a gyűrű?
Az sem zavarja, hogy az anyja megbántja ezzel az új feleségét?
Ha zavarja, akkor álljon a sarkára, ne legyen töketlen, és intézze el az anyóssal.
Ha meg nem zavarja... nos, akkor vele van a fő probléma, nem az anyóssal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!