Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan gondolom úgy, hogy ez...

Jogosan gondolom úgy, hogy ez bunkóság de minimum valami célzás?

Figyelt kérdés
Férjem már volt előttem házas. Ezzel semmi gond, nem téma. Az anyósom megtartotta a házassági gyűrűjüket, amit mai látogatás alkalmával a nyakában levő nyakláncon látok viszont. Egy dolog hogy, az ex bizonyos dolgait megtartotta anyos amivel szintén nem foglalkozok mert nincs értelme. Viszont nem tudom mire vélni, annyira meg érdekel hogy őt megkèrdezzem. Szoktak lenni beszolások amik érzékenyen érintenek de nem vagyok annyira idiota hogy csip csup dolgok miatt kiakadjak. Most pontositsunk csak erre a nyakláncos dologra. Köszönöm.
2013. aug. 29. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogyhogy anyósnál van a férjed előző házasságából származó gyűrű? Miért adta oda a férjed? Fura! Honnan tudod, hogy ez a gyűrű az a gyűrű?

Egyébként anyósod egy bunkó. Én tuti megkérdezném, hogy miért is viseli így? Nem hagynám szó nélkül. Amilyen mérges tudok lenni, megmondanám simán, hogy ha hozzánk jön ne viselje, vagy ne jöjjön.

2013. aug. 29. 19:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele.
2013. aug. 29. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
ha sértésnek szánta, pont azzal teszel neki a legjobban "keresztbe", hogy észre se veszed :)
2013. aug. 29. 20:10
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

En a helyedben megkérdezném, hogy mégis mit jelent neki ez az emlékgyürü?

Vagy az is lehet, hogy nem akarja, hogy a párod eladja, mindenesetre furcsa!

2013. aug. 29. 20:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele. Ne is vedd észre. Anyósod azt aggat a nyakába, amit csak akar.

Ha netán célzásnak szánta, akkor mégúgy se foglalkozz vele.

2013. aug. 29. 20:20
 6/11 A kérdező kommentje:

Amikor elvált anyós elrakta hogy vigyázzon rá. Eddig semmi gond. Aztán sok idő múlva jöttem én, amikor házasságra adtuk a fejünket nem akarta odaadni ( be akartuk adni eés igy potoltuk volna a mi gyűrűnkhöz valo pénzt) a férjem ráhagyta, mondjuk ott én is mondtam hogy hagyja a fenébe. Azóta eltelt pár év, nekünk gyerekünk is lett.amugy egy tipikus nagymama, tényleg e téren nem lehet rá semmi rosszat mondani. Mint anyos, az a tipikus beszologatos fajta de nem rossz a kapcsolatunk.

Pont ezért nem értem. Valami üzenete volt vele, ez biztos ( ennyire ismerem már). Biztos hogy az a gyűrű, láttam már elégszer hogy megismerjem.

2013. aug. 29. 20:33
 7/11 anonim ***** válasza:
99%
Küldd el Mordorba, lehet, hogy ő Frodó..)
2013. aug. 29. 20:33
 8/11 anonim ***** válasza:

A férjedet nem zavarja, hogy a nyakában van a gyűrű?

Az sem zavarja, hogy az anyja megbántja ezzel az új feleségét?

Ha zavarja, akkor álljon a sarkára, ne legyen töketlen, és intézze el az anyóssal.

Ha meg nem zavarja... nos, akkor vele van a fő probléma, nem az anyóssal...

2013. aug. 29. 21:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen,valami hasonló dolog van. Tudja hogy engem zavar egy bizonyos fokig ez a dolog ( és ott nem arról van szó hogy mindenképp szűz férfit akartam, sokkal inkább anyos beszologatásairol, amiről udvariassan próbálok nem tudomást venni ellenben a páromtol elvárnám hogy ezt lerendezi az anyjával négyszemközt. ) ami nagy ritkán meg is történik csak nem sok sikerrel.)
2013. aug. 29. 21:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Anngira belemerültem a gondolkodásba hogy elfelejtettem megköszönni a válaszokat, szóval : Köszönöm mindenki válaszát.
2013. aug. 29. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!