Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan gondolom úgy, hogy ez...

Jogosan gondolom úgy, hogy ez bunkóság de minimum valami célzás?

Figyelt kérdés
Férjem már volt előttem házas. Ezzel semmi gond, nem téma. Az anyósom megtartotta a házassági gyűrűjüket, amit mai látogatás alkalmával a nyakában levő nyakláncon látok viszont. Egy dolog hogy, az ex bizonyos dolgait megtartotta anyos amivel szintén nem foglalkozok mert nincs értelme. Viszont nem tudom mire vélni, annyira meg érdekel hogy őt megkèrdezzem. Szoktak lenni beszolások amik érzékenyen érintenek de nem vagyok annyira idiota hogy csip csup dolgok miatt kiakadjak. Most pontositsunk csak erre a nyakláncos dologra. Köszönöm.
2013. aug. 29. 19:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán ne foglalkozz vele, az anyósnak nem kell semmit kimutatni a gyűrűvel kapcsolatban. Te magad pedig erőt meríthetsz belőle. Amikor csak ránézel, az jusson az eszedbe, hogy az a gyűrű a férjed előző házasságának a jelképe, és ha most nem az anyós nyakába lógna, akkor Te nem lennél ott. Az a gyűrű annak a jelképe legyen a szemedben, hogy melletted van a férjed, téged szeret, veled éli az életét, Te szültél neki gyereket... stb. Remélem érted mire gondolok :) Jó helyen van az a gyűrű anyós nyakába :)
2013. szept. 2. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!