Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az bunkóság ha valaki megkapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az bunkóság ha valaki megkapja az esküvői meghívót és meg sem nézi?

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 18:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
Igen
2013. aug. 12. 18:56
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
attól függ, milyen a kapcsolata azzal, aki küldte a meghívót..bár ha meg akarja hívni az esküvőjére, nem lehet olyan rossz, szóval igen, eléggé.
2013. aug. 12. 19:08
 3/16 A kérdező kommentje:
A meghívót én adtam a legjobb barátnőmnek és az unokatestvéremnek. Egyikük sem nézte meg...
2013. aug. 12. 19:13
 4/16 anonim ***** válasza:
39%
Én a munkaköröm miatt "hivatalból" szoktam meghívókat kapni. Illik küldeni az üzletfeleknek, még akkor is, ha csak céges tárgyalásokon találkozol velük. Minden évben kapok néhány ilyet. Ha meglátom a nevet, és tudom, hogy olyan küldte, aki amúgy nem tart rám igényt az esküvőjén, csak illemből küldte a meghívót, azt fel sem bontom, csak kidobom. (Az ilyenek postán érkeznek, nem személyesen adják át.) Amikor mi esküdtünk, nekünk is nagyjából 50 fővel dobta meg a meghívottak listáját az ilyen illem meghívó, de senki nem jött el. Ez ebben a körben így szokás. Ha ismerőstől kap meghívót valaki, akivel mondjuk napi, de minimum heti-havi kontaktban van, szerintem bunkóság tőle. Bár ha tudja, hogy úgysem fog elmenni az esküvőre, akkor felesleges is megnézni.
2013. aug. 12. 19:15
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
Előző vagyok. Mikor írni kezdtem még nem láttam, amit utoljára írtál. Ebben az esetben igen, valóban illetlen dolog volt. De mi ennek az oka? Miért nem nézték meg? Nem vagytok jóban, nem akarnak elmenni? És honnan tudod, hogy meg sem nézték?
2013. aug. 12. 19:16
 6/16 anonim ***** válasza:
67%

én úgy értelmezem, hogy személyesen adtad át, és nem nézték meg?

hát, te ismered őket... nekem bnőm segített csinálni, nem nézte meg, de hát látott belőle már vagy 50et előtte...

2013. aug. 12. 19:17
 7/16 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem meg nem bunkóság.

Ha nem vagytok jóban és úgysem fognak elmenni, akkor minek? Azt pedig gondolom te is tudod, ha ilyen a kapcsolatotok.

Ha tuti el fognak menni, és nagyon jóban vagytok, akkor az ember legkisebb problémája egy darab papír, hisz anélkül is elmenne, nem azon múlik a kapcsolatotok.

Személyesen adtad oda? Talán azt gondolták, hogy amíg ott vagy velük addig veled illendő foglalkozni és nem olvasgatni, azt majd akkor amikor egyedül lesznek.

2013. aug. 12. 19:19
 8/16 A kérdező kommentje:
Igen, személyesen adtam oda. Az unokatesóm azt mondta amikor rákérdeztem hogy nem is nézi meg?, hogy ő most nincs olyan lelkiállapotban mert most szakított a pasijával. A barátnőm csak annyit mondott hogy majd otthon megnézi. A házuk előtt voltunk egyébként. Nem illem meghívók voltak, ez egy kisebb esküvő és eljönnek.
2013. aug. 12. 19:38
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
kicsit úgy tűnik, hogy nem érdekelte őket a dolog különösebben.
2013. aug. 12. 20:06
 10/16 anonim ***** válasza:

Miért a házuk előtt adtátok át a meghívót???

Nekünk is kis esküvőnk lesz, minden meghívót személyesen a meghívott lakhelyére vittünk ki, kivéve egy barátnőmnek, akivel nem tudtunk egyeztetni, de vele sem az utcán ejtettük meg az átadást, hanem egy cukrászdában, beszélgetve.

Bunkóság, minket is sértett volna, ha nem nézik meg. Nálunk mindenki megnézte, megdicsértek (mi készítettük a meghívókat), az egyik barátnőm még ki is tette a polcra.

Szóval Velük van a baj, nem Veletek! De ne keseredj el!!

:)

25N

2013. aug. 12. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!