Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az bunkóság ha valaki megkapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az bunkóság ha valaki megkapja az esküvői meghívót és meg sem nézi?

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 18:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Inkább neveletlenség. Illik megnézni, és megköszönni, még ha a meghívottat az esküvő maga nem is érdekli vagy nem akar/tud elmenni.
2013. aug. 12. 20:21
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Hát neked is lehetne egy kis empátiád hogy valaki épp a szakítása miatt szenved és akkor a képébe nyomod az esküvőd...

Amúgy meg gyerekes ilyen dolgokon problémázni.

2013. aug. 12. 20:54
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

Aki pont túl van a szakításon lehet, azért nem nézte meg előtted, mert félt, hogy túlságosan elérzékenyül és nem akarta elrontani ezzel az alkalmat. A barátnőd meg lehet, ténylen nem az utcán akarta kutyafuttában megnézni, hanem otthon szép nyugodtan áttanulmányozni, gyönyörködni benne.

Ha amúgy elmentek az esküvőre, meg kedvesek és udvariasak voltak veled és veled örültek, nem volt más bántó a viselkedésükben, ilyenből ne csinálj nagy ügyet, ne sértődj meg!

2013. aug. 12. 21:16
 14/16 A kérdező kommentje:
Azért mert szakított ne hívjam meg az esküvőmre? Ezt hogy gondoltad? Mellesleg nem tegnap szakítottak de még csak nem is két hete. Nem gondolom magamat tapintatlannak azért, mert a szakításuk után 4 hónappal meg merem hívni. Ez akkora bűn? Nem problémázok rajta, nem mondtam nekik semmit amiért nem nézték meg, csak rosszul esett.
2013. aug. 12. 21:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen emberek. Nálunk is sokan nem nézték meg, mégis eljöttek. Nekem is az az első, hogy megnézem, szóval én sem értem, hogy miért nem nézik meg az emberek...de szerintem is illetlenség.
2013. aug. 13. 07:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Az unokatesód válasza tényleg bunkóság volt szerintem, még ha szakított is, ennek semmi köze a te esküvődhöz, ilyen kifogással nem illik elháritani. Viszont a barátnőd, hogy otthon akarja elolvasni, teljesen érthető és logikus! Nyilván amig ott voltál, veed akart foglalkozni, a meghívót meg szép nyugiban áttanulmányozni otthon a kanapén. Én is így tettem volna, szerintem ebben semmi sértő nincs, a helyedben ezért nem haragudnék:)
2013. aug. 13. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!