Két idős ember beszólt nekem a buszon?
Figyelt kérdés
Ültem ma a buszon nem is elsőbbségi ülésen. Éppen a háziorvostól jöttem minden bajom volt és két idős ember elkezdte mondani milyen szutyok vagyok hogy nem adom át a helyem undorító ez a generáció stb. Azóta is ez jár a fejemben és olyan megalázónak érzem. Vissza szólni nem mertem és természetesen meg se kértek adjam át csak egyből szidtak. Olyan rosszul esett 21/L2023. szept. 29. 23:17
1/21 anonim válasza:
Ha volt szabad hely akkor ne érezd magadat rosszul, ha nem volt és tényleg úgy néztek ki, mint akinek segítség, hogy letudnak ülni akkor jobb lett volna átadni a helyet.
2/21 anonim válasza:
Az ilyen bunkó paraszt, ha idős ha nem, álljon vagy utazzon a keréken. (Persze, ha valaki egészséges meg jól van, akkor tök alap, hogy átadod a helyed, ha látod, hogy idős a másik meg minden, de aki bunkó paraszt az nem érdemli meg.)
3/21 anonim válasza:
Egyik füleden be, másikon ki! Nincsen jobb dolguk szinte néha két piacozás között csak fürkészni a buszokon, villamosokon, hogy kibe lehet belekötni! Az idős korral nem jár alapvető tisztelet, és nem ők viselik a nagyobb mellényt, sokszor ezt elfelejtik! Ha valaki kedvesen megkér és nincsen a közelemben ülőhely természetesen átadom, illetve ha felszáll és látom, hogy nagyon idős, vagy beteg akkor szó nélkül felajánlom! De ha ugyanezt csinálja mint a te esetedben akkor soha. Ratkókáim abban a szellemben nevelkedtek, hogy bármit megtehetnek a fiatalabbakkal, vigyázzban állnak nekik. Velem is múltkor elkezdte egy ilyen, de csúnyább kifejezésekkel, mondtam neki, "hogyha nem tetszik lehet eltakarodni hátra, ott van még két hely, vagy le a padlóra." De persze jellemző, hogy a legtöbb fiatalabb lányokba, vagy gyerekekbe köt bele!
4/21 A kérdező kommentje:
Egyik sem volt bottal vagy nézett ki úgyhogy nehezen bír állni. Én szédültem orvostól jöttem. Általában le se ülök,de most muszáj volt és persze egyből betalálnak
2023. szept. 29. 23:33
5/21 anonim válasza:
"Ha volt szabad hely akkor ne érezd magadat rosszul, ha nem volt"
...akkor tele volt a busz, és volt ott a kérdezőn kívül még több tucat ember, aki átadhatta a helyét, és akik mondjuk nem voltak rosszul, mint ő.
6/21 anonim válasza:
Tipikus amúgy, ezek szinte érzik kiben nincsen épp energia! Jellemző amúgy, hogy legtöbbször az ilyen exmunkásőr, keserűlikőrtől bűzlő, figyelemhiányos emberek állnak neki pattogni 60+ felett is, a normálisabb, aranyos bácsik, nénik bottal nem csinálnak cirkuszt mégis a legtöbb ember szívesen átadja a helyet!
7/21 anonim válasza:
Én példaul megértelek kérdező, de nem kéne, hogy ennek bárki jelentőséget tulajdonítson! Sőt konkrétan az sem kéne, hogy az ilyen egyéneknek létjogosultsága legyen ezen a bolygón. El kell viselni őket, mindig lesznek sajnos szándékos megalázások random helyzetekben az utcán, metrón stb.. És igen ez sztereotípia de legtöbbször az idősek, illetve, a nem a napon barnult honfitársaink miatt. Ne te érezd rosszul magad emiatt.
8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm jól esnek a vigasztaló szavak. Tudom ez egy piti dolog ,de most amúgyis rossz időszakban vagyok és ezért esik biztos ilyen rosszul.
2023. szept. 29. 23:55
9/21 anonim válasza:
Tényleg ne vedd magadra, az ilyenek a saját keserűségüket vetítik ki mindenkire, aki szembe jön.
10/21 anonim válasza:
Ne törődj vele, vannak ilyen emberek
♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!