Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem elkeserítő a...

Csak szerintem elkeserítő a mai fiatalság állapota?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy minden generáció ezt gondolja az utána jövő generációról, de az esetemben ezek nem csak szubjektív gondolatok, hanem tapasztalat. Számtalan nehézséget okoztak nekem az utóbbi időben 18-25 évesek. Legfontosabb, amit észrevettem, hogy képtelenek az értelmes válaszadásra. Nem jönnek rá maguktól, hogy bizonyos mondataimra választ kellene adniuk akkor is, ha nem kérdő formában teszem fel. Pl. leírom, hogy "Közösen ajándékozni akarunk x-y-nak valamit", mire a válasza: "ok". Nem jön rá magától, hogy meg kellene válaszolni, hogy beszáll-e a közös ajándékozásba. A rosszabbik eset, amikor a kérdőmondatokra is ennyit válaszolnak.

Az ennél zavaróbb, hogy találkozásoknál nem képesek a találkozót lemondani, egyszerűen nem mennek el. Emberek rááldoznak időt, ők meg szarnak bele.

Egész nap a telefonjukat nyomogatják, ami mondjuk idősebbekre is igaz, de egy idősebb nem sérült mentálisan annyira, hogy a "Kik?" kérdésre a Kik appjuk (gőzöm sincs mi az) felhasználónevét adják meg. Nem gondoljátok, hogy a telefonfüggőségnek ez azért teljesen más szintje, mint ami egy felnőttnél tapasztalható?

2023. aug. 27. 23:26
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
Beregisztrálok szántszándékkal Mézga Aladdin névvel, majd jön egy okostojás, aki azt gondolja magáról, hogy ő milyen szemfüles, hogy 2 perc alatt felfedte a hibát, és erről tájékoztatni is akarja a kérdezőt, mert a kérdező nyilván nem tudja mi a hónapok óta használt felhasználóneve.
2023. aug. 28. 00:18
 12/59 anonim ***** válasza:
100%
Jó öreg fiatalok lehetnek, a kik kb 15 évvel ezelőtt volt divat.
2023. aug. 28. 00:21
 13/59 A kérdező kommentje:

Igazad van, ez valóban már kb. egy 10 éves rémképem, hogy visszakérdeztem egy 15 év körüli buta libánál, hogy kik?, mire ő megadta a kik felhasználóját.

2023. aug. 28. 00:26
 14/59 anonim ***** válasza:
100%
15 évesekkel dolgoztál? És azóta fortyogsz?
2023. aug. 28. 00:29
 15/59 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy azóta? Nem azóta, hanem folyamatosan újabb és újabb okot adnak rá, hogy gyűlöljem őket. Találkoznom kell ügyfelekkel rendszeresen és míg az idősebbek képesek lemondani egy találkozót, a fiatalok közül csomóan nem.
2023. aug. 28. 00:34
 16/59 anonim ***** válasza:
100%
15 éves ügyfelek? Mit dolgozol?
2023. aug. 28. 00:38
 17/59 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem te mikdenkit gyűlölsz. Valószínűleg saját magadat is.

Nem a fiatalokkal van itt gond hidd el. (és én sem vagyok fiatal, csak mielőtt azt mondod, hogy védem őket).

2023. aug. 28. 00:38
 18/59 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy az a példa is munkaidőmben volt?
2023. aug. 28. 00:39
 19/59 anonim ***** válasza:
97%
Inkább menjél aludni. A vérnyomásod már 210 lehet.
2023. aug. 28. 00:41
 20/59 A kérdező kommentje:

Szerintem a kommentedből hiányzik az érv.

2023. aug. 28. 00:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!