Csak szerintem elkeserítő hogy egy olyan FB oldalt mint a Hihetetlen Magazin 100.000-en követnek?
Igazából csak most dobta fel az FB (Facebook) egy olyan videójukat amiben egy 7 fős rendőrfalat áttőr a fene se tudja hány száz fős tűntető sereg és hú, de nagy hősök hogy áttörték a hatalom falát.
Amúgy csupa konteós baromságokkal foglalkozó újságuk van és az egyik alapján már tegnap átvette a háttérhatalom az irányítást bár ha visszább mennék tuti találnék még vagy 100 ilyen cikket.
Miért annyira hülyék az emberek hogy egy ilyenre van igény?...
Ohh bocsánat. Nem tudtam hogy nem szabad véleményt mondani az interneten :D
De ennyi erővel ők is csak egy véleményt mondanak. Miért nem tartják meg maguknak?
Jaaah. Hogy olyankor meg az az alapelv hogyha nem tetszik akkor lapozz tovább
Drágaság, a Hihetetlen magazin egy létező, nyomtatott folyóirat. Annak találtad meg a Fb oldalát! Előbb tájékozódj, mielőtt leírsz valamit.
És azért, mert valamiről van egy véleményed, amit az egód talált ki, nehogy azt hidd, hogy neked van igazad.
Na nem mondod:D
Szerinted az újság címlapok képeiből nem találtam ki hogy van egy ilyen agysorvasztó folyóirat?
Azokon is ki vagyok akadva nyugi :D
Te mindenen ki vagy akadva kérdező, aki nem olyan gondolkodású, mint te, nem azt olvassa, mint te és nem azt tartja érdekesnek, mint te.
Azt ugye tudtad, hogy pl. a stressz, a lelki dolgok rengeteg betegség okozója? Bizonyított tény, ha nekem nem hiszel, nézz utána és ez nem ezo, kamu b..romság.
Woow. És ezt 1 kérdésből szűrted le? Kérlek mesélj még 😚
A stressz most hogy jön ide? Persze hogy tudom. A pszichológia érdekel és semmi köze nincs az ezotériához:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!