Csak én tartom elkeserítőnek, hogy a felnőtt emberek semmivel nem különbek, mint a taknyos óvodások?
csak van egy óriási különbség
gyerekként általában anyád és apád mondja meg mit tehetsz, mit tegyél, felnőttként meg te döntesz, te vállalod a felelősséget a tetteidért (jó esetben)
és felnőttként ott a lehetőséged, hogy bármit megtegyél bizonyos határokon belül persze
ha szar az életed az is a te munkád gyümölcse és ha nagyon jó az is
rajtad áll mit hozol ki magadból és kinek a véleményére adsz
#1: "ha szar az életed az is a te munkád gyümölcse és ha nagyon jó az is
rajtad áll mit hozol ki magadból és kinek a véleményére adsz"
Demagógnak fogsz könyvelni, de ahogy egy óvodásnak nem engedik meg, hogy a főkolompos csoporttal játsszon az óvoda legnagyobb homokozójában és ilyen-olyan játékkal játsszon úgy a felnőttek között se nagyon tud drasztikusan változtatni a sorsán az, akinek nem volt olyan szülői háttere, amivel "az élet nagy homokozójában" játszhatna.
#3:
ilyen mentalitással ne is csodálkozz :)
én az életem során több emberrel találkoztam akik a szülei sorsából tanulva sokkal többet értek el
én csak azt kaptam régen, hogy semmire nem vagyok jó mégis kitörtem ebből és ma elég jó életem van
azok akik nem jutnak egyről a kettőre az a saját hülyeségükből fakad főleg, mert hagyják, hogy mások visszahúzzák
persze 0 önbizalommal nehéz neki indulni, de ha egyszer betelik a pohár, akkor rájönnek, hogy "na nekem elég volt ebből, változtatok"
tapasztalatból mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!