Miért lettem ilyen?
nem csodálom, hogy rettegsz a jövőtől, főleg ebben az országban és ebben a világban...
iskolapszichológus? az egészséged kárára fog menni ez a stressz, ő majd megnyugtat, elmagyaráz bizonyos dolgokat, segít máshogy látni a jövőt
mitől félsz pontosabban a jövővel kapcsolatban? esetleg tudod, hogy mivel kezdődött?
Nekem sokkal nehezebb volt 16évesen.
Így 25 felé, eléggé gondtalan az életem, vagy legalább is nem éhezem, minőségben is jók az ételek, van rendes ruhám, van melegvizem, télen még fűtésem is.
Munkám szeretem, bejártam Európát, olyan dolgokat tehetek meg, amikről nem is tudtam, hogy létezik. Tehát eléggé kiszinesedett a világ.
Bár nagyrésze lehet neked nem nagy dolgok.
Azért lettél ilyen, mert azt hiszed a felnőtté válás valami nagy dolog, ami teljesen eltorzítva megváltoztat, és szuper nagy akadályokkal kell szembenézned amivel eddig soha, és elveszted a valódi önmagad.
Milyen érzés volt felnőni és elerni a 17 éves kort? Nem pont olyan, de egyfajta változásokon mész keresztül. De semmi olyan nincs a felnőttlétben, ami nehéz lenne, csak sok megkeseredett ember nehéznek látja, és jajgat.
Én már előtted vagyok a felnőttlétben, és nem féltem belevágni semmibe, hanem örültem annak hogy végre magam ura lehetek, végre ki merek állni magamért és nem nyomhatnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!