Az utóbbi két évben nagyon zárkózott lettem nem tudok felóldódni, megnyílni baráti társoságba meg akarok szabadulni ettől a problémától hogy kezdjek hozzá? 19F
Az ember társas "rém", éppen ezért nem szabad kizárnia magát az általános kommunikációból, ugyanakkor sokat tud tenni azért, hogy megválassza a NEKI MEGFELELŐ kommunikációs formákat. Úgy gondolom, hogy a digitális kor emberére a szükségesnél lényegesen mélyebb befolyással van a digitális technika, mint azt sokan gondolják.
A helyedben választanék egy olyan telefont, amelyik olcsón szolgál, de csak és kizárólag telefonálni, sms-t írni lehet rajta. Minden mást "kirángatnék a falból", - mint pl. internet, - és átnevelném magamat a saját szintemnek megfelelő társasági életre.
Megfigyeltem, hogy boldog - boldogtalan (ha kell, ha nem) internetes felületeket masszíroz mindenféle kütyün, ami csak képes fogadni az internetet és ez az embereket elbutítja. Van akit jobban, van akit kevésbé, de a társasági életet nagy mértékben mérgezi ez az életvitel - még akkor is, ha "haladni kell a korral".
Nem biztos, hogy az a haladás, hogy karmokat növesztek és elfelejtek beszélni!
Hiszed vagy sem, láttam olyan "szerelmes párt", amelyik a szálloda éttermében - evés közben - a telefonját piszkálta folyamatosan.
- A látottak alapján az sem kizárt, hogy egymással kommunikáltak a telefonon, - a mai világban már ezen sem akadok ki komolyabban, mert ilyen világot élünk.
Betegek az emberek!
Láttam nem egy fiatalt, aki meglátott egy "fizikoterápiás kütyüt" és felemelt kézzel indult el a kütyü felé, mint egy befolyásolhatatlan zombi!
- MA olvastam arról egy cikket, hogy két kamasz lány MEGÖLTE AZ ANYJÁT csak azért, mert elvette tőlük a rádiótelefonjukat.
Ha ez szerinted rendben van így, akkor felejts el mindent, amit írtam!
Speciel, fel sem veszem a telefont, ha társaságom van, de szélsőséges esetben is sűrű bocsánatkérések között nagyon gyorsan rövidre szoktam zárni a halaszthatatlan kommunikációt ekkor - és nem érdekel, hogy tetszik-e az engem hívónak, mert amikor vele vagyok, rezzenéstelen arccal megteszem ezt mással is a kettőnk kapcsolatáért.
És ha kénytelen vagyok kommunikálni, akkor sem szoktam sikoltozni, - mint sok zeller a tömegközlekedési járműveken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!