Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az utóbbi két évben nagyon...

Zollot kérdése:

Az utóbbi két évben nagyon zárkózott lettem nem tudok felóldódni, megnyílni baráti társoságba meg akarok szabadulni ettől a problémától hogy kezdjek hozzá? 19F

Figyelt kérdés

2019. jan. 12. 23:00
 1/3 anonim ***** válasza:
40%

Az ember társas "rém", éppen ezért nem szabad kizárnia magát az általános kommunikációból, ugyanakkor sokat tud tenni azért, hogy megválassza a NEKI MEGFELELŐ kommunikációs formákat. Úgy gondolom, hogy a digitális kor emberére a szükségesnél lényegesen mélyebb befolyással van a digitális technika, mint azt sokan gondolják.

A helyedben választanék egy olyan telefont, amelyik olcsón szolgál, de csak és kizárólag telefonálni, sms-t írni lehet rajta. Minden mást "kirángatnék a falból", - mint pl. internet, - és átnevelném magamat a saját szintemnek megfelelő társasági életre.

Megfigyeltem, hogy boldog - boldogtalan (ha kell, ha nem) internetes felületeket masszíroz mindenféle kütyün, ami csak képes fogadni az internetet és ez az embereket elbutítja. Van akit jobban, van akit kevésbé, de a társasági életet nagy mértékben mérgezi ez az életvitel - még akkor is, ha "haladni kell a korral".

Nem biztos, hogy az a haladás, hogy karmokat növesztek és elfelejtek beszélni!

Hiszed vagy sem, láttam olyan "szerelmes párt", amelyik a szálloda éttermében - evés közben - a telefonját piszkálta folyamatosan.

- A látottak alapján az sem kizárt, hogy egymással kommunikáltak a telefonon, - a mai világban már ezen sem akadok ki komolyabban, mert ilyen világot élünk.

Betegek az emberek!

Láttam nem egy fiatalt, aki meglátott egy "fizikoterápiás kütyüt" és felemelt kézzel indult el a kütyü felé, mint egy befolyásolhatatlan zombi!

- MA olvastam arról egy cikket, hogy két kamasz lány MEGÖLTE AZ ANYJÁT csak azért, mert elvette tőlük a rádiótelefonjukat.

Ha ez szerinted rendben van így, akkor felejts el mindent, amit írtam!

Speciel, fel sem veszem a telefont, ha társaságom van, de szélsőséges esetben is sűrű bocsánatkérések között nagyon gyorsan rövidre szoktam zárni a halaszthatatlan kommunikációt ekkor - és nem érdekel, hogy tetszik-e az engem hívónak, mert amikor vele vagyok, rezzenéstelen arccal megteszem ezt mással is a kettőnk kapcsolatáért.

És ha kénytelen vagyok kommunikálni, akkor sem szoktam sikoltozni, - mint sok zeller a tömegközlekedési járműveken.

2019. jan. 12. 23:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a sport segít, próbáld ki, nagyadag önbizalmat fog adni.
2019. jan. 13. 04:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Te akkor még szerencsésebb vagy, ha nálad csak 2 éve áll fenn ez a probléma... Én óvodás korom óta szorongok, elszárkózom másoktól, soha nem volt egy barátom sem (legalábbis hosszútávon nem). Akivel rövid ideig sikerült jó kapcsolatot kialakítanom, idővel ők is mind meguntak vagy talán annyira soha nem is kedveltek. 18/L
2019. jan. 13. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!