Ciki ha egy 20 éves lány 14-16-nak néz ki?
Én is ilyen vagyok. Engem nem vesznek komolyan, még azelőtt elkönyvelnek kisgyereknek, hogy egy szót is váltottak volna velem.
Elég zavaró
Szerintem inkább tök aranyos :). Annyi hátrányod származhat, hogy majd az üzletben folyton elkérik a személyit. :D
18/F
Nem ciki, később még örülni fogsz neki. Én is ilyen vagyok/voltam. Alacsony is vagyok, sovány is, az arcom is babás, úgyhogy 5 évet mindig letagadhattam. Most, 27 évesen már nagyon örülök neki, mert kezdem érezni, hogy utolér a korom. Híztam pár kilót, így most már nőiesebb (asszonyosabb) az alakom, a munka miatti elnyűttség is meglátszik, de köszönhetően a fiatalos külsőmnek, még így se nézek ki többnek 27-nél, de ha van esélyem pár nap pihenésre, a szépítő alvástól még visszafiatalodom, és ezt nagyon jó érzés látni. Ellenben a volt osztálytársaim, és a pár évvel fiatalabb lányok, akik már 15-16 évesen modellkedtek és kinézték kb. 20-nak, a retusált Facebook képek alapján most kb. 30-35-nek néznek ki, és nagyon meglátszik a vonásaikon és a bőrükön, hogy sokáig próbáltak idősebbnek tűnni. Úgyhogy ne érezd cikinek, élvezd ki. Múltkor engem is kinevettek, amikor a pár évvel idősebb kollégákkal elmentünk iszogatni, és elkérték a személyimet. Nekem fülig ért a szám, a csapos meg gratulált, amikor meglátta, mikor születtem. :D Hogy a többieknek ez miért nevetséges, én nem értem. Inkább nézzenek 10 évvel fiatalabbnak, mint 10 évvel idősebbnek.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!