Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy hozhatnám rendbe?

Hogy hozhatnám rendbe?

Figyelt kérdés
Elhívtam egy igazán gyönyörű nőt randevúzni. Elmentünk Pozsonyba vonattal, ott beültünk egy jó kis étterembe, szép helyeken jártunk, sokat nevetgéltünk, beszélgettünk kb MINDEN stimmelt. Nem túlzok, ha azt mondom hogy eléggé teli ettük magunkat,egy kis gyros, egy kis chips, hamburger, süti, szóval volt ott minden. Hazafelé menet a vonaton, viszont nagyon kellett finganom. Hát kijött. Kis sunyi fingás volt, tudjátok az aminek nincs hangja, és abban reménykedtem hogy nem is lesz szaga. Nem így lett. Olyan büdöset még életemben nem fingtam. 3-4 méterre is lehetett érezni, az öreglányok a távolból fogták az orrukat hogy biztos tyúktelepre ért a vonat (épp szántóföldes résznél volt) . A lány rámnézett én meg elpirultam, és nem szólt semmit. Miután vége lett, azóta sem veszi fel a telefont, én bocsánatot kértem már ezerszer, de azt mondja undorító vagyok és ne keressem többet. NEKEM NAGYON FONTOS EZ A LÁNY! KÉRLEK SEGÍTSETEK!

2017. okt. 6. 22:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Hagyd pihenni a lányt, ne hívogassad.Ha egy busz megvár, te sem szaladsz ész nélkül utána...ráér az...majd keres, ha normális.

Amúgy, akiben ennyi megértés nincs, azzal kár bármit is komolyan gondolni.Lehet csak egy kis potyázásra hajtott és kapóra jött neki a "szeled" lelépéshez...

2017. okt. 6. 23:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Tesó. Elkövettèl egy szakállas hibát. Nem randizni mentèl a csajjal hanem zabálni. A zabálásnak fingás a vège. Ez a termèszet rendje. 1 + 1 = 2

Fel a fejjel lesz másik. Több mint 7 milliárdan vagyunk. Tuti van mèg neked nőstèny.

2017. okt. 11. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!