Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozhatnám rendbe, lehet még esélyem?
Szerintem is hagyd egy kicsit... minimum pár napra.
Az, hogy kétszer rákérdezel lesz-e valami hétvégén, egyáltalán nem nyaggatás szerintem.
Csak kifejezted az érdeklődésed iránta, most rajta a sor, mert nem elég csak mondani, hogy ő is szeretne jobban megismerni téged, ha nem tesz érte semmit... még annyit se, hogy keres.
Foglald el magad kicsit, erőltetni úgysincs értelme, de még lehet belőle bármi, csak légy türelmes.
Ne legyél kérlek ekkora görcs, azt fogja érezni, hogy kétségbeesetten kapálózol utána. Legalábbis abból, ahogy fogalmzol, nagyon el jön le és ez viszont taszító tud lenni.
Ha pl. nekem lenne millió munkahelyi gondom és túlóráznom kéne vagy hasonló, lehet örülnék, ha otthon letehetem a hátsó felem végre. Ebből is azért lejön, hogy annyira nem voltál te szimpatikus neki, mint ő neked, mert akkor keresne. Tudod van az a mondás, hogy aki akar, az tud a másikra időt szakítani. Emeleltt nem tudhatod, hogy valójában mi jött még az életébe és ő sem feltétlen veled akarja ezt megosztani.
Szóval a legjobb, amit tehetsz, ha békén hagyod kicsit. Ne menj le miatta kutyába és hadd rendezze aztán ő is a sorait. Ha érdekelted, akkor majd keres. Ha meg nem, hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!