Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyi esélyem van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 26 éves nőként vonzódom egy 42 éves, férjezett nőhöz. Jó a kapcsolatunk, minden részlet nélkül, szerintetek adjak jelet arról, hogy vonzódom hozzá?
2016. jan. 21. 21:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát kb annyi az esélyed, mint nekem ezzel a kérdéssel:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-fertoz..

Ha fontos számodra a másik hölgy, akkor mindenképp próbáld meg. (Kivétel ha túl sok a közös ismerős/barát/kolega)

2016. jan. 21. 21:55
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ne! De nekem nyugodtan adhatsz ha jól nézel ki. Jóképű pasi vagyok,két hónapja nincs senkim.

33/F

2016. jan. 21. 21:56
 3/13 A kérdező kommentje:
Ha azt mondanám neki, hogy elképzeltem, milyen lenne vele a szex...nos, ez durva közlés lenne?
2016. jan. 21. 21:59
 4/13 anonim ***** válasza:

Két esélyes.Szerintem,először tudd meg,

hogy ő hogy áll a leszbikussághoz.

Majd utána tudasd a szándékaidat.

Nehogy a barátságotok megromoljon.

2016. jan. 21. 22:04
 5/13 anonim ***** válasza:

21:59 IGEN, EZ DURVA LENNE

Lenne legalább annyira durva, mintha megfognád a fenekét. Igazából az vele a baj, hogy olyan arcot vágna, mintha leforrázták volna (akkor is ha ő is így érez feléd, mert váratlan az egész)

2016. jan. 21. 22:11
 6/13 A kérdező kommentje:
Jó, azon kívül, hogy párszor mondtam neki, hogy gyönyörű meg sokszor nézünk mélyen egymás szemébe, hosszan, amíg egyikünk félre nem néz...ezen kívül milyen kevésbé ijesztő jelet lehet adni?
2016. jan. 21. 22:12
 7/13 anonim ***** válasza:
22%

"Ha azt mondanám neki, hogy

elképzeltem, milyen lenne vele a

szex... nos, ez durva közlés lenne?"

Ennyi esszel neked sehogy idiota. Biztos pont igy kell valakinek celozni arra hogy bejon. Remelem jol kirohog

2016. jan. 22. 08:13
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Ratyi vagy miert kezdenel ki egy ferjezett novel?

Tonkretenned a hazassagat?

Talalj magadnak hozzad hasonlot!

2016. jan. 22. 22:12
 9/13 anonim ***** válasza:
utolsó, te befásult gyökér! annak lehet tönkretenni a házasságát aki hagyja, és aki nem szereti igazán azt akivel együtt van. attól mert valaki rámnyomul még nem teszi tönkre a kapcsolatomat mert ha szeretem akivel vagyok akkor elküldöm a másikat. tanulj még.
2016. jan. 22. 22:57
 10/13 anonim ***** válasza:

Utcso!

Egyetrelmu hogy ha tudom valakirol,hogy foglalat nem nyomulok ra!

Szerintem te vagy a pharaszt!

Es a beteg....

2016. jan. 22. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!