Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatom, hogy van-e esélyem egy leszbi lánynál, hogy bejövők-e neki?
Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 21:15
1/4 anonim válasza:
Pl. lesmárol, belenyal a puncidba, stb..!
2/4 anonim válasza:
A nézéséből, a nem is olyan véletlen érintésekből, elejtett szavakból :)
3/4 anonim válasza:
Fogdos :P de ezt ne úgy értsd csak gyakrabban ölel mint barátait meg meg simogatja a vállad rád néz de nem tudom :P én ilyen vagyok:P
4/4 Szaszi97 válasza:
Mik ezek a közönséges válaszok atyaúristen....
A legegyszerűbb, ha utalgatva rá, megkérdezed.
A mondataiból is sok lejöhet, ha sok a bók, a közeledő mondat, a kedveskedés, érdeklődés a személyes tered felé akkor minden bizonnyal akar tőled valamit.
Találkozók alkalmával (és most magamból fogok kiinddulni), direkt megfogja a kezed vagy a térded, de csak véletlennek álcázva, gyakran odabújik, puszilgatja az arcod, ilyesmik. De ezek is még csak gyanú jelek. Én az első tippemre esküszöm.
18/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!