Ciki-e az, ha egy lány nem sminkeli magát?
A legtöbb embert nem érdekli, hogy nem sminkelem magam, azonban az osztályom nagy része úgy néz rám mintha én lennék az Antikrisztus (főleg lányok, természetesen.)
Szerintetek ciki-e ez, vagy nem? (Kérlek indoklást is írjatok)
Pusztán kíváncsiságból kérdezem, az osztálytársaim soha nem tudták értelmesen megmagyarázni szerintük ez miért ciki.
Konkrétan olyan lányt keresek, aki kibírja smink nélkül :D
Gyakorlatilag ha festi magát valaki ha kell, ha nem, az olyan, mintha hazudna önmagáról. Legalábbis nekem olyan, mintha nem bírná felvállalni saját magát.
Tartsd meg ezt a jó szokásodat
Mennyi idős vagy, vagy hányadikos? Azért ez nem mindegy. :)
Illetve csak hétköznapokon nem sminkeled magad, vagy egyáltalán soha, például ünnepségek előtt sem?
Egyébként meg létezik natúr smink is a világon. Szóval nem kell feltűnőre kifestened magad, ha nem akarod. De egy-két dolog azért időnként nem árt. ;)
Köszönöm a válaszokat :)
#4: 16 vagyok és 10.-es.
A smink úgy általában véve zavar engem, szóval nem, ünnepségeken se szoktam. (már amennyi ünnepségre járok.)
Egyátalán nem ciki . Inkább az a ciki , hogy tök fiatalon kenik magunkra a sminket . Nekem a barátőm utálja a sminket , nem is sminkeli magát én így is imádom :) .
Sok lány azt hiszi ha sminkel akkor majd a fiuknak terszeni fog , csak a baki , hogy a korosztályunkban a legtöbb fiu kb a mostani átlag tini lány stilusba megy át ....
Alapol felesleges a smink egy lány sokkal szebb ha nem takarja magát "állarc" mögé :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!