Ciki-e az, ha egy lány nem sminkeli magát?
Figyelt kérdés
A legtöbb embert nem érdekli, hogy nem sminkelem magam, azonban az osztályom nagy része úgy néz rám mintha én lennék az Antikrisztus (főleg lányok, természetesen.)
Szerintetek ciki-e ez, vagy nem? (Kérlek indoklást is írjatok)
Pusztán kíváncsiságból kérdezem, az osztálytársaim soha nem tudták értelmesen megmagyarázni szerintük ez miért ciki.
2017. szept. 3. 16:05
21/23 anonim válasza:
Szóval szerinted úgy a jó,ha elfedik a valóságot, alatta ugyanolyan ragyás, hulla arcuk van többségnek, mégis sok normál lányt lenéznek, meg csúnyáznak, akik kevésbé, vagy akár csak alkalmanként sminkelnek. Pedig az mind-nél többet ér.
22/23 anonim válasza:
Az a ciki, hogy egyesek azt hiszik, hogy mindent birka módjára követni kell, és aki kilóg a sorból, az nem normális.
Egy fiatalt azzal ronthatunk meg a legbiztosabban, ha arra tanítjuk, tartsa nagyobb tiszteletben azokat, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint akik máshogy.
- Friedrich Nietzsche
23/23 Zsöff85 válasza:
Én sem vagyok nagy sminkelős, de szerintem az igényességhez hozzátartozik, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból, és ehhez a smink is hozzátartozik. Szemceruza és spirál nélkül nem érzem jól magam, mert annyira nincs szempillám, hogy konkrétan úgy nézek ki olyankor, mintha beteg lennék, és azt nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!