Fiúk! Mi a véleményetek arról, ha egy lány nem sminkeli magát?
Engem inkább a túl sok vakolat szokott zavarni, ha szép arcod van amúgy is minek.
Szóval engem nem befolyásol.
A nem sminkelni magát és alapozót használ szembemegy egymással
Én többnyire sminkelek, ha megyek valahová, szememet, szemöldökömet csinálom meg, néha matt rúzs
Sminkelnék többet ha szépen tudnék
Mi a baj azzal ha valaki sminkel? Ettől nem leszel sem több, sem kevesebb.. max jobban néz ki az illető
18L
Utolso. Fiatal vagy meg, de egyszer is fogsz ugy gondolzni , mint az egyel elotted levo 22 eves lany. :) (nem bantasbol irtam)
En se vagyok egy nagy oreg (21) de kb fel eve hagytam el a ,,teljes,, vakolat felkenest. Ertsd: alapozo, kontur, primer, korrektor, stb.
Ma mar sokkal jobban erzem magam szempillaspirallal, szemoldokceruzaval es egy leheletni pirositoval. :) sokkal udebbnek erzem az arcom, sokkal tisztabb is lett. Nem beszelve arrol mennyivel kenyelmesebb.
Helyette a hajammal kompenzalom a noessget
Az elfogadás azt is jelenti, hogy elfogadjuk azt is, aki sminkel, és nem kell a fél világot meggyőzni arról, hogy te tök jó ember vagy, mert nem sminkelsz.
Persze hiheti mindenki, hogy ő a világ közepe, és ahogy ő csinálja, az az etalon, mindenki más butuska. A legkönnyebb úgy önbizalmat szerezni, ha másokba belerúgsz közben.
30/N
Én lány vagyok, és imádok sminkelni.
Ha ez egy fiúnak nem tetszik, akkor el lehet menni. :)
Amúgy is a smink önbizalmat ad valamilyen szinten, és én biztos nem hagynám abba a sminkelést mert egy fiúnak nem tetszik. :D
En sem sminkelem magam, de csak mert allergiás lettem rá.
Soha nem vittem túlzásba és egy kis szem sminkkel sokkal nagyobb önbizalmat éreztem, mert karakteresebb volt a tekintetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!