Fiúk! Mi a véleményetek arról, ha egy lány nem sminkeli magát?
Figyelt kérdés
Úgy értem, alapozót használom a bőrhibáim elfedésére, de annál többet még alkalmakkor sem szoktam sminkelni, mert smink nélkül jobban érzem magam. Ez mennyire befolyásolja azt, hogy mennyire tetszik nektek egy lány? Vagy nem annyira számít?2017. aug. 7. 16:53
11/15 A kérdező kommentje:
Csak hogy elkerüljük a félreértéseket: semmi bajom nincs azokkal, akik sminkelnek, sőt, szerintem nagyon szép karaktert lehet kölcsönözni az arcnak egy megfelelő sminkkel, csak mondjuk én nem érzem magam jól benne. Úgy tudnám leírni, mintha egy olyan ruhát viselnék, amiről tudom, hogy rosszul áll nekem. Szerintem azért lehet ez az érzés nálam, mert nem szoktam meg a sminket.
2017. aug. 16. 16:35
12/15 anonim válasza:
Sztem tök jó, hogy nem sminkelsz! Néha elhagyhatnád az alapozót is, mivel akkor szellőzne a bőröd rendesen :)
Én sem sminkelek, és jól érzem magam így sőt frusztrál, ha van rajtam vmi, mert azt nem érzem magaménak.
Egyébként az über gáz, ha vkinek a smink ad önbizalmat és minden nap sminkel!!! Komolyan ilyen nőket nem tartom igazi nőnek... :/
20/L
13/15 A kérdező kommentje:
12-es igazad van, nekem sem ad önbizalmat a smink, sőt még zavar is (már hogy rajtam)
2017. szept. 5. 15:41
15/15 anonim válasza:
xddd a smink igénytelen...ezen jót nevettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!