Ciki ha egy 20 éves lány 14-16-nak néz ki?
9-es vagyok, még annyit, hogy munkában sose volt gond. Régebben a főnökömmel viccelődtek az ügyfelek, hogy biztos az ő gyereke vagyok, és előkerültem valahonnan balkézről, és nála nyárimunkázom. Amiatt, hogy fiatalabbnak nézel ki, nem érhet probléma, de 20 évesen még valóban fiatal vagy, ez inkább vezethet konfliktushoz. Engem már pirított le a főnököm úgy, mintha valamelyik gyereke lennék (kb. 8-10 évvel fiatalabbak csak a gyerekei) , ráadásul a többi kolléga előtt, teljesen unprofesszionális módon, ráadásul nem is a munkám miatt, hanem, mert szerinte cinikusan mosolyogtam. (Az elmúlt 2 évben is ugyanúgy mosolyogtam, így áll a szám, ennyi.) Ő meg legorombított, hogy szemtelen vagyok, mint a gyerekei. Ez nagyon nem profi magatartás. De szerintem nem a külsőm, hanem a valóban fiatal korom miatt engedte meg ezt a hangnemet velem szemben.
A mostani munkahelyemen semmi ilyesmi atrocitás nem ért még, itt a főnököknek is pici gyerekeik vannak, nem kezdenek el anyáskodni és megfeddni. Az ügyfelek is partnerként kezelnek, adnak a szavamra, a szakmai profizmus figyelik, nem azt, hogy nézek ki. Álláskeresésnél se volt gond, bár a legtöbb fejvadász és HR-es ugyanúgy huszonéves volt, mint én, szerintem az ő fejükben meg sem fordult.
Párkeresésnél már több probléma volt, át kell gondolni, hogy, ha egy 28-30-nak tűnő pasi leszólít, tényleg azért teszi-e, mert egy szexi nőt lát benned vagy egy gyereket, akit megronthat. Pl. ha egy 30-as pasas főiskolára menet az utcán leszólít, és elhív kávéra, és van az utcában egy általános iskola is, és tudod, hogy 15-nek nézel ki, ne menj vele sehova, mert nem azt feltételezi, hogy az egyetemre tartasz, hanem, hogy az általános iskolából jössz. (Megtörtént példa.) De idővel ez is jobb lesz.
Én is ilyen vagyok.
Kb 15-16 évesnek nézek ki.
Elég zavaró.....
19F
Nem ciki, hiszen nem tehet róla! :)
Sokan néznek ki fiatalabbnak a koruknál, később ez akár előnyös is lehet.
( 50 évesen már lehet, hogy szívesen letagadna az ember 5-6 évet. )
Tehát ne is törődj ezzel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!