Miért ciki sapkát hordani?
Figyelt kérdés
Már az iskolában is cikiztek érte, és most a munkahelyen is tették már szóvá (amúgy pont egy olyan kollégám, akivel kb. jóban vagyok, a többiek csak furán néztek). Ha meg megfázok, és betegállományba megyek, akkor meg az a baj. Inkább értékelnék, hogy igyekszem vigyázni magamra.2019. máj. 10. 21:07
1/24 anonim válasza:
Hordok én is, egyáltalán nem érdekel, másoknak hogy tetszik, ha randira mész, akkor meg gyerekcsinálós sapkát vegyél fel ;) !
2/24 anonim válasza:
Valószínűleg maga a sapka a gáz, és le kéne cserélni, nem konkrétan arról van szó, hogy maga a viselés a probléma.
3/24 anonim válasza:
Hát, egy fűtött épületben nem váznál meg sapka nélkül. Egy kicsit tényleg fura. De ez legyen a legnagyobb gondod.
4/24 A kérdező kommentje:
Nem is az épületben hordom, hanem odakint. :D Azt hittem egyértelmű.
2019. máj. 10. 21:19
5/24 anonim válasza:
25 fokban minek hordassz sapkát?
6/24 anonim válasza:
Valoszinu azert neznek hulyenek mert kint 25 fok van te meg sapkaban mesz.. masok meg napoznak a strandon 🤣😂🤣😂😁😂
7/24 anonim válasza:
Reggelente azért még nincs 25 fok. Nyugodtan hordjál még sapkát. Én is hordok még, ha hidegben megyek reggel.
8/24 A kérdező kommentje:
25 fokban nem hordok sapkát. De az elmúlt napokban volt, hogy csak 10 fok volt reggel, és az eső is esett, de nem ez a lényeg, mert télen is furán néznek.
2019. máj. 10. 21:29
9/24 anonim válasza:
Jah reggel csak 15 van.
Fagyhalál 😂🤣
Ma is 23 volt.
10/24 anonim válasza:
Augusztusban is hordtok kabátot? Meg sapkát? Ezek utan nem lepodnek meg.
Ertem en hogy reggel 15 folban egy pulcsit fel lehet venni na de azert sapka? ????? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!