Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ciki sapkát hordani?

Miért ciki sapkát hordani?

Figyelt kérdés
Már az iskolában is cikiztek érte, és most a munkahelyen is tették már szóvá (amúgy pont egy olyan kollégám, akivel kb. jóban vagyok, a többiek csak furán néztek). Ha meg megfázok, és betegállományba megyek, akkor meg az a baj. Inkább értékelnék, hogy igyekszem vigyázni magamra.

2019. máj. 10. 21:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Kötött? Bojt van rajta? 😂🤣😁🤣😁🤣😀

Szakadok

Bojtos sapkaba menne valaki dolgozni ilyenkor 😂🤣😂😁

2019. máj. 10. 21:56
 12/24 A kérdező kommentje:
De ha egyszer én fázok. Akkor most azért kockáztassam, hogy lebetegszem mert másoknak nem tetszik? És amúgy miért nem tetszik? Még mindig nem válaszoltatok rá. Volt amúgy 10 fok alatt is reggel az elmúlt napokban.
2019. máj. 10. 22:05
 13/24 anonim ***** válasza:

Most valaszoltam hogy szerintem miert ciki.

Valoban az mivel senki se hord sapkat májusban .

Egyebkent meg a megfazasnak 90% ban nincs koze a hideghez. Altalaban virus okozza vagy bakterium. Csak a hideghez van kotve mivel ezek a virusok akkor aktivabbak amikor hideg van. En pl furodtem januarban a 3 fokos balatonban es semmi bajom nem lett.

Eleg furcsa dolog barkit is sapkaban latni amikor mar ilyen jo ido van es minden zold. Nemsokara nyar. Ennyi remelem eleg lesz

2019. máj. 10. 22:13
 14/24 anonim ***** válasza:
18%
De legyszi mond mar meg hogy bojtos e a sapka? 😂
2019. máj. 10. 22:13
 15/24 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó te egy igazi paraszt vagy😄😄 ásd el magad. Amúgy én snapbacket hordok télen nyáron és nem érdekel hogy ki szerint gáz. Vagyok olyan "nagyképű" ahogy mondani szokták hogy nem érdekel más véleménye. 😄
2019. máj. 10. 22:29
 16/24 anonim ***** válasza:
16%

Van hogy faj az igazsag.

Akkor minek kerdezi?

De akkor most van bojt vagy nincs bojt?

2019. máj. 10. 22:30
 17/24 anonim ***** válasza:

Baseball sapka?

Vagy kötött?

2019. máj. 10. 22:31
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem ciki sapkát hordani. Inkább az a ciki, hogy a saját, vagy mások hülyesége miatt pl divat; valaki megfázik. Sapkát azért hord az ember, mert hideg van. Elsődlegesen; és másodlagos, hogy jól nézzen ki a sapka. Nyáron meg bézbolsapekot napellenzőnek, hogy ne égjen szét a fejünk, de pl tanteremben vagy irodában nem szokás hordani, kivéve, ha tél van, és rossz a fűtés. Inkább az a ciki, ha valaki szerint sapkát hordani ciki. Akár megfázik, akár nem.
2019. máj. 10. 22:33
 19/24 anonim ***** válasza:

A bojtos sapka tudjátok miért bojtos? Régen a tengerészek viselték, és azért került bojt a tetejére, hogy az alacsony rakodótérben be ne üssék a fejüket, tompító hatása volt. :)

Viseld csak, én is szoktam férfiként kötött sapkát viselni reggelente, ha 10 fok alatti a hőmérséklet. Érzékeny vagyok ezekre. 31F

2019. máj. 11. 01:12
 20/24 anonim ***** válasza:

En is hordok kalapokat sapkakat.

Nezz be zaraba,egyeb butikokba. Nagyon dogos fejfedoket lehet venni.

Engem nem szoktak hulyenek nezni miatta.

Hajolesik,mindig vegyel sapkat,kalapot. P

2019. máj. 11. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!