Csak szerintem elkeserítő hogy egy olyan FB oldalt mint a Hihetetlen Magazin 100.000-en követnek?
Igazából csak most dobta fel az FB (Facebook) egy olyan videójukat amiben egy 7 fős rendőrfalat áttőr a fene se tudja hány száz fős tűntető sereg és hú, de nagy hősök hogy áttörték a hatalom falát.
Amúgy csupa konteós baromságokkal foglalkozó újságuk van és az egyik alapján már tegnap átvette a háttérhatalom az irányítást bár ha visszább mennék tuti találnék még vagy 100 ilyen cikket.
Miért annyira hülyék az emberek hogy egy ilyenre van igény?...
Igen, elkeserítő, de ha megnézed, hogy drága Kipcsak Fővezírünk erre építi a hatalmát, és mennyi követője van, akkor nem kell min csodálkozni.
Ez a társadalom hanyatlik.
Ez a követőtábor a sok kannásborivóból, meg a 60 alatti IQ-val rendelkezőkből, illetve a pletykázós, pártkrumplit zabáló Imre bácsikból és Edit nénikből áll.
De az a baj, hogy ezek hozzák majd a szavazatot a tudjukkiknek, mert a "féjszbúkk megmondta, hogy jaj lesz, ha".
De igen, elszomorító. Nagyon is. Én múltkor a nyomtatott verziót hajítottam ki itthonról, hogy szegény anyám ne a hülyeséget nyelje.
Aztán azért nyavalygott, hogy az drága volt, és mit szól hozzá az editke.
Hát mondom, ha editkét itt még egyszer meglátom, az égig rúgom a 150 kilós valagát az acélbetétesemmel, semmi szükség rá hogy téged hülyítsen ezzel a szarral.
Azóta nemigen szól hozzám.
Az emberek szeretik az ilyen fikciókat. Eleve a tudományos-fikciós (sci-fi) témakört fedik le, azaz nyilván nem valós, legfeljebb csak valószínűsíthető dolgokat írnak meg.
Ha megveszel egy sci-fi regényt és elolvasod, az sem valós, távol áll a valóságtól, de szórakoztat. Én is azért fogyasztom a tartalmaikat, mert sci-fi rajongó vagyok.
Bár a facebook oldaluk már inkább hasonlít egy hírportál és egy mémgyűjtemény lapra, mint egy sci-fi magazin felületére. Nem is szoktam gyakran nézni a facebook oldalukat, csak néha tévedek oda, mint a minap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!