Egyetértetek azzal, hogy aki konditerembe jár, az azt bizonyítja, hogy könnyebb munkája van/kevesebbet dolgozik, mint valaki, aki nem sportol?
Igen, egyetérthetünk.
Ugyanis nem mindegy hogy valaki 8 órázik vagy 12 órázik, és jár-e éjszakára is esetleg, a súlyzós edzés ebből kifolyólag nem passzol akármilyen életmódhoz, egy útépítőnek már ereje nem marad további mázsákhoz, hetente többször, mikor pihen?
Nem hiába van az hogy egy szellemi melót végző még külön bicajozik is esténként levezetésnek, majd 22-23 órakor le tud feküdni, és reggel 7-8ra megy dolgozni, ebbe az életbe még ha rohanós, beosztott is, de van ideje egész délután, ismerkedni, kikapcsolódni, sportolni stb...
Én fizikai munkát végzek, nem lakásban lakunk, dísznövények megszállottja vagyok gyerekkorom nyaralásai óta, így 12 óra munka mellett a kert körül vagyok, sörözök, borozok, kutyával játszok, ilyen elfoglaltságaim vannak.
" "Jelentsd" aki gondolkodik"
Nem egészen. Jelentsd, aki csak béna hazudozással és trágár személyeskedéssel provokál másokat.
Mi az, hogy könnyebb munka? Van olyan munka, ami neked könnyű lenne, nekem meg nehéz, és fordítva.
Annak sincs igaza, aki szerint könnyebb annak, aki nap közepén edz. Simán lehet éjszakás, simán dolgozhat hétvégén. Nem mindenki beosztása H-P 8-16. Ettől még nem dolgozik kevesebbet, csak nem pont abban az időben, mint a legtöbben.
"Nem éri meg az időmet rád vesztegetni, miközben azalatt tehetnék valami hasznosat is."
- írta, miközben sokadik megalapozatlan, provokatív kommentjére pazarolta épp az idejét ahelyett, hogy bármi hasznosat tett volna...
Eleve mit értünk "dolgozás" alatt?
Mit értünk "kemény munka" alatt? Miben mérjük a keménységet?
Most ha én összerakok egy hét 3 napja alatt egy árajánlatot amivel megnyerek egy 4-500 milliós projektet, akkor én nem "dolgoztam" csak az aki 5 napot lehúzott a gyárban?
Nem unod még?
Ennél a kérdésnél nem élted még ki magad?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Kérdésre a válasz: nem, nem értek egyet. És mint már említettem, gyári munkát végző ismerősöm lett testépítő, és ma már ezzel foglalkozik.
Ne keresd a saját egészségtelen mozgásszegény életmódodra a kifogásokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!