Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyetértetek azzal, hogy aki...

Egyetértetek azzal, hogy aki konditerembe jár, az azt bizonyítja, hogy könnyebb munkája van/kevesebbet dolgozik, mint valaki, aki nem sportol?

Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 17:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%

Érdekes kérdés... Gondolkoztam már hasonlón én is...

Szerintem: nem feltétlen van neki könnyebb munkája, csak a személyisége által jobban vállal harcot, küzdelmet, versenyt a munkájára vonatkozóan, mint egy közhivatalnok. Pl.: egy cégvezetőnek sem lehet könnyebb a munkája, mert figyelni kell azért a pénzügyi-humán-termék-, stb. dolgokra is.

Inkább abból adódik nekik az, hogy pl.: reggel/délelőtt tud lemenni kondizni, hogy kötetlen a munkaideje.

2023. aug. 27. 21:05
 22/24 Szolovjov ***** válasza:
0%
Az biztos, hogy napi 12 óra meló után nem nagyon lenne kedvem/energiám konditeremre. De amúgy is feleslegesnek tartom. Dédapám sem járt konditerembe.
2023. aug. 27. 21:52
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy nem. Nem tisztáztad, hogy mi a könnyű és a nehéz munka,de valószínűleg fizikai értelemben gondoltad. Rengeteg embert ismerek akik tanárok, óvónők, könyvtárosok, irodai dolgozók, stb és egyáltalán nem edzenek semmit. Valamint szintén személyesen ismerek ácsot, tűzoltót, kőművest, kőfaragót, egyéb fizikai munkát végző embert,akik járnak edzeni.
2023. aug. 27. 23:35
 24/24 Metionin ***** válasza:
Dehogy, már másik kérdéshez is írtam, hogy ahány gyárban nyomtam anno, mindenhol voltak akik a 3 műszak mellett eljártak edzeni. Ugyanígy ismerek egy csomó embert, aki ülőmunkát végez és munkán kívüli fizikai tevékenysége sincs, mégsem sportol. Ez nem ettől függ, hanem attól, hogy az illető egyáltalán akar-e edzeni. Aki akar, az megoldja fizikai munka mellett is, aki nem, az meg akkor sem fog sportolni, ha a világ minden ideje az övé.
2023. aug. 28. 13:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!