Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én utáltam meg a nyarat ?

Csak én utáltam meg a nyarat ?

Figyelt kérdés

Először is most nem az a téma hogy ki a hibás az időjárás miatt stb hanem csak úgy általánosságban kérdezek.

Régen szerettem a nyarat, az a kellemes meleg idő volt amikor jól lehetett érzeni még magunkat, nem főt meg izzadt szét az ember. Egy 5-10 évvel ezelőttre gondolok. De most valami borzasztó az ember semmit nem csinál még akkor is szét izzad, ez az igazi undorító fülledt meleg van állandóan. Már inkább az ősz meg a tél tetszik.

2023. aug. 27. 14:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Utáltam mindig is, de pont 5 éve elviselhetőbb az egèsz, mert csak 2-3 hónapig tart, előtte fèl évig is eltartott. Mindig dög meleg volt, 25 évvel ezelőtt is ugyanúgy szenvedtem.
2023. aug. 27. 21:19
 22/25 Szolovjov ***** válasza:
32%
Semmivel sincs melegebb, mint 30 évvel ezelőtt. Akkoriban is volt 38 fok néha.
2023. aug. 27. 21:55
 23/25 A kérdező kommentje:
Csak nem ilyen fülledt és égető volt.
2023. aug. 27. 22:27
 24/25 anonim ***** válasza:
Néha..
2023. aug. 28. 00:39
 25/25 anonim ***** válasza:
91%

Szinte már én is ott tartok.

Egyre rosszabbul viselem a nyarat; szinte nem telik el úgy nap, hogy ne szédülnék és/vagy ne fájna a fejem. Koncentrálni, teljesíteni sem tudok már annyira jól, nagyon, mint nyáron kívül. Sokan valahogy mintha hisztisebbek lennének ilyenkor, nem telik el úgy hét, hogy fiatalok ne kiabálnának, bömböltetnének zenét az ablakok alatt, meg hasonlók.

2023. aug. 28. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!