Valószínű átvertek a vaterán előre utaltam és nem küldte a nadrágokat. Mit tegyek rendőrségen érdemes feljelenteni? 2000tf-ról van szó nálam.
A rendôrsêg csak 20000 ft feletti összegnél indít eljáràst.
A netes vásárlás alapszabálya, hogy előre utalással csak megbízható, ellenôrizhető helyrôl vásárolunk, és mindig elolvassuk a véleményeket.
Max a vaterának tudsz írni, de az oldaluk szabályzatában benne van, hogy nem vállalnak felelősséget az áruért. Legfeljebb törlik a hirdetőt, de a károdat nem kötelesek megtéríteni.
Nálam telefonos átverés volt, szerencsére én is kis összeget buktam csak, de a bírósági papíron láttam, hogy volt akit százezer fölötti összeggel vágott át...
Én az adott oldalnak jeleztem, hogy valószínűleg csaló az illető (ezt nem csak úgy random gondoltam, hanem nem vette le a hirdetést miután megbeszéltük, hogy megveszem...nem küldte a terméket...pár napra rá feltett egy másik telefont, hasonlóan jó árban...
Később én a rendőrségtől kaptam levelet, hogy menjek be vallomást tenni, de a mellettem ülőnek is végig hallottam a vallomását, egy idős hölgy volt, ő meg az unokájának vásárolt telefont...mondjuk ő ha jól emlékszem 35e Ft-ot bukott, vagy akörül...
Szóval a vaterának mindenképp jelezd, mert lehet többen is jelezték ezt és akkor már rendőrségi ügy indul. De első körben még próbálkoznék a hirdetőnél...hogy rendőrségi ügyet csinálsz belőle, ha nem fizeti ki neked, vagy küldi a terméket...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!