Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én utáltam meg a nyarat ?

Csak én utáltam meg a nyarat ?

Figyelt kérdés

Először is most nem az a téma hogy ki a hibás az időjárás miatt stb hanem csak úgy általánosságban kérdezek.

Régen szerettem a nyarat, az a kellemes meleg idő volt amikor jól lehetett érzeni még magunkat, nem főt meg izzadt szét az ember. Egy 5-10 évvel ezelőttre gondolok. De most valami borzasztó az ember semmit nem csinál még akkor is szét izzad, ez az igazi undorító fülledt meleg van állandóan. Már inkább az ősz meg a tél tetszik.

2023. aug. 27. 14:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én is utálom. Idén lett klímám, egy áldás! Ha kimegyek, levegőt is alig kapok, azonnal jövök is vissza a házba. Szerencsére itt már kedden 27 fokot mond max. :) Nagyon várom.
2023. aug. 27. 17:19
 12/25 anonim ***** válasza:
#10 hol élsz te? nálam 0-24-ben be van húzva a függöny és zárva az ablak de így is 30+ fok van egész nap
2023. aug. 27. 17:24
 13/25 anonim ***** válasza:
66%

Mert nem jöttél el felszerelni, azért.

2023. aug. 27. 17:43
 14/25 anonim ***** válasza:
67%

Kedves 7-es sokat nem ér annak aki szabadban vagy gyárban dolgozik.

9-es!

Mert nem mindenki teheti meg!

Én is sok év után tudtam rakatni végre, szerinted ha lenne pénze rá az embereknek szenvednenének a melegtől? Buta vagy🤦🏻‍♀️

2023. aug. 27. 17:47
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is megutáltam. Az őszi-téli időszakkal sosem volt bajom, de mellette a nyarat is szerettem. Mára ez megváltozott. Már szinte semmit nem szeretek a nyárban. Sokat fáj a fejem, égnek a szemeim, az utakon még hülyébbek az emberek mint alapból, hangosabb a környék, mert a játszótéren egyfolytában visonganak a gyerekek, sokkal rosszabb a fizikális teljesítményem mint hűvösebb időszakban.
2023. aug. 27. 17:52
 16/25 anonim ***** válasza:
15%

Az, ha valakinek nincs rá pénze, az már valaminek az okozata. Minden évben van nyár, minden évben egyre melegebb. Nem értem a meglepődést. És biztos vagyok benne, hogy olyanok sipákolnak a meleg miatt, akik megtehetnék, hogy felszereltetik. De inkább okosteló, nyaralás, márkás ruha, vásárlás ezerrel, amitől persze nincsenek jobban mentálisan, és mikor jön a meleg, hát van min kitölteni a frusztrációt.

Mert érdekes módon ilyenkor mindenki csóró, de az összes többi kérdés alatt, minimum 500-at keresnek. Érdekes ez.

Gyár meg szabad levegőn munka. Erről sem a nyár tehet.

De nyilván egyszerűbb a panaszkodás, mint a problémaorientáció.

2023. aug. 27. 17:53
 17/25 anonim ***** válasza:
79%
Tényleg buta vagy. Valószínűleg nem az panaszkodik aki külföldrw jár nyaralni.
2023. aug. 27. 17:57
 18/25 anonim ***** válasza:
Ha bezárom az ablakot hamar fülledt meleg lesz.Ezért szoktam csak akkor,amikor odavág a nap.De még utána is szoktam szellőztetni.Biztos van vagy 27-28 fok,nem szoktam nézni.Nem hiányzik a klíma.
2023. aug. 27. 18:07
 19/25 anonim ***** válasza:

Én is mindig is gyűlöltem, de tény, hogy gyerekkoromban még nem szenvedtem miatta ennyire, mert nem voltak ilyen brutális szélsőségek az időjárásban. Tele van a nem létező tököm a Kárpát-medencének hívott kib'szott katlannal. Még a Szaharában is elviselhetőbb lehet a meleg (bár sosem jártam ott és nem is akarok), mert ott legalább nincs pára, és hidegek az éjszakák az itthoni 30 fokos éjfélekkel ellentétben. Déli fekvésű lapostetőre néz az ablakom, ami amellett, hogy 50 fokosra melegszik, még büdös is, mintha enélkül még nem lenne elég intenzív az állandó hányingerem.

Kedves mindenkit kioktató: hidd el, nagyon szívesen eladnám a vesémet egy split klímáért (és azért is, hogy egyszer végre egy nagy kádnyi zúzott jégben, kipihenten ébredhessek), de nem lehet róla szó, mert egyrészt csak olyan helyre lehetne tenni a beltéri egységet, ahol rajtam nem segítene, másrészt apám sosem tűrné el, annyira utálja a huzatot és a "hideget" (ami nála 30 fok alatti hőmérsékletet jelent). És nem, nem tudnánk órazsebből kifizetni még akkor sem, ha lenne neki hely.

2023. aug. 27. 18:57
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyre fülledtebbek, levegőtlenebbek a nyarak. Egy ideig azt hittem, én öregszem és már meghülyült a hőérzetem. De mások is mondják, hogy így érzik.
2023. aug. 27. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!